Ελλαδα

Εγκλημα στο Μαρούσι: Με ψυχολογικά προβλήματα η 17χρονη που μαχαίρωσε την φίλη της

Η αντιζηλία, οι διαπληκτισμοί και η δολοφονία της 22χρονης

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Εγκλημα στο Μαρούσι: Τα ψυχολογικά προβλήματα της 17χρονης - Το χρονικό του άγριου φονικού

Φως στις ακριβείς συνθήκες και λόγους που οδήγησαν τη 17χρονη μαθήτρια να δολοφονήσει την 22χρονη φίλη της προσπαθούν να ρίξουν οι αστυνομικοί.

Συγκεκριμένα, μετά από τις πρώτες καταθέσεις, έγινε σαφές στις Αρχές πως η 17χρονη φαίνεται να μην ήταν σε θέση να πει πολλά και να δώσει εξηγήσεις.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, οι δύο κοπέλες είχαν αναπτύξει μια στενή και έντονη σχέση το τελευταίο χρονικό διάστημα. Το μοιραίο βράδυ βρέθηκαν μόνες στο σπίτι της ανήλικης κοπέλας, από το οποίο έλειπαν οι γονείς της. Εκεί, μετά από διαπληκτισμό η 17χρονη έχασε τον έλεγχο και άρχισε να καταφέρει απανωτά χτυπήματα με μαχαίρι στο λαιμό της 22χρονης.

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ κάνουν λόγο για σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η 17χρονη, τα οποία και συνέβαλαν στο άγριο φονικό στο Μαρούσι.

Λόγοι αντιζηλίας πίσω από την δολοφονία

Την αντιζηλία μεταξύ των δύο κοριτσιών, ανέφερε σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η 17χρονη ως την αιτία που όπλισε το χέρι της και σκότωσε με απανωτές μαχαιριές την 22χρονη φίλη της. Το στυγερό έγκλημα έγινε μέσα στο σπίτι του θύματος, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Μαρούσι.

Αργά το απόγευμα, οι δύο φίλες τσακώθηκαν και η 17χρονη, με ένα μαχαίρι επιτέθηκε στο θύμα της χτυπώντας της αρκετές φορές, κυρίως στον κορμό. Ο πατέρας της 22χρονης έτρεξε γρήγορα στο δωμάτιο και βρήκε την κόρη του μέσα σε μια λίμνη αίματος και κάλεσε τις αρχές ΕΚΑΒ και αστυνομία.

Δυστυχώς, η νεαρή κοπέλα ήταν ήδη νεκρή όταν έφτασε το ασθενοφόρο. Η 17χρονη, εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Ήταν κατατονική και έδειχνε να μην έχει επαφή με το περιβάλλον, ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός που την εντόπισε. Στην ασφάλεια, όπου μεταφέρθηκε η 17χρονη, κατάφερε να πει μερικά πράγματα στους αστυνομικούς για το πως έγινε το έγκλημα και απέδωσε, χωρίς όμως να δώσει ιδιαίτερες λεπτομέρειες, την επίθεση σε αντιζηλία.