Ελλαδα

Ο 4χρονος Μάξιμος πάσχει από ένα σπάνιο γενετικό σύνδρομο και χρειάζεται τη βοήθειά μας

Crowdfunding μέσω του «Χαμόγελου του Παιδιού»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
maximos_crowdfunding

«Χαμόγελο του Παιδιού»: Crowdfunding για τον 4χρονο Μάξιμο

Μια σημαντική crowdfunding ανάγκης για τον 4χρονο Μάξιμο και την οικογένειά του «τρέχει» το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η ανακοίνωση 

«Ένα πολύ σπάνιο γενετικό σύνδρομο κρατά τον 4χρονο Μάξιμο μακριά από κάθε δραστηριότητα που απολαμβάνουν τα παιδιά της ηλικίας του. Δεν μπορεί να περπατήσει ή να τρέξει και οι νευρολογικές δυσκολίες που συνοδεύουν την πάθησή του δεν του επιτρέπουν να αντιδράσει σε οποιοδήποτε ερέθισμα. Όμως, ο Μάξιμος, έχει πλήρη συνείδηση κι αυτό επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τη συναισθηματική του κατάσταση».

»Ο πρώτος στόχος επετεύχθη και ο Μάξιμος επέστρεψε στο παιδικό του δωμάτιο πλάι στους γονείς και τον αδελφό του. Η ομάδα της Παιδιατρικής Κατ’ Οίκον Νοσηλείας του Οργανισμού μας, οι Κινητές Ιατρικές μας Μονάδες με τους έμπειρους διασώστες μας σε απόλυτη συνεργασία με τους θεράποντες ιατρούς του από το νοσοκομείο Παίδων ένωσαν ήδη τις δυνάμεις τους για να γίνεται η καθημερινότητά του ολοένα και καλύτερη».

»Θα βοηθήσετε το μικρό μας μαχητή να φτάσει τον επόμενό του στόχο; Θα μας βοηθήσετε να εξασφαλίσουμε το ποσό των 20.000€ για να θαυμάσει από κοντά για πρώτη φορά, τη θάλασσα, τα ζώα και ότι άλλο εκείνος ποθεί; Θα μας βοηθήσετε να εξασφαλίσουμε τα ιατρικά αναλώσιμα που έχει καθημερινά ανάγκη, το αμαξίδιό του καθώς και εξειδικευμένα ιατρικά μηχανήματα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα του;»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ