Ελλαδα

Μεγάλο μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη - Αρκετή κίνηση σε Κηφισό, Κηφισίας, Λιοσίων, Πατησίων

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση αυτή την ώρα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κίνηση τώρα: Ακινητοποιημένο όχημα στην Κατεχάκη - Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα - Δείτε τον χάρτη με την κίνηση αυτή την ώρα

Μεγάλο μποτιλιάρισμα στην Λεωφόρο Κατεχάκη από την Ηλιούπολη μέχρι την Καισαριανή λόγω ακινητοποιημένου οχήματος. Δυσκολίες και στη Λεωφόρος Καρέα και την Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χρυσοστόμου από Βύρωνα προς Κατεχάκη.

Πολύ αυξημένη κίνηση και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ μέχρι και την Αττική οδό. Επίσης στην κάθοδο από Ρέντη μέχρι την Παραλιακή.

Χαμηλές ταχύτητες στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο της Λεωφόρου Δημοκρατίας μέχρι τον κόμβο της Λεωφόρου Κύμης.

Πολύ αυξημένη κίνηση στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισίας μεταξύ Πανόρμου και ΟΑΚΑ.

Δυσκολίες στην Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος της Δάφνης.

Καθυστερήσεις στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά στο ύψος τηςΛεωφόρου Αλίμου και στο ρεύμα προς Γλυφάδα στο ύψος του Φλοίσβου.

Αυξημένη κίνηση στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Δαφνί προς Διυλιστήρια και στην έξοδο της Λεωφόρου Σχιστού προς Σκαραμαγκά.

Κλειστή η Περιφερειακή Αιγάλεω από τα Άνω Λιόσια έως τα Διυλιστήρια.

Μποτιλιάρισμα στη Λιοσίων μεταξύ Στρατηγού Καλλάρη και Αγίου Μελετίου και στην κάθοδο της Πατησίων στο ύψος της πλατείας Κολιάτσου.

Αυξημένη κίνηση στη Λ.Γαλατσίου προς τη Λ.Βεΐκου και στη Λ. Βεΐκου προς τη Λ. Γαλατσίου.

Καθυστερήσεις στην Λ. Αμαλίας, στη Σταδίου και την κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας από Ευαγγελισμό προς Σύνταγμα

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση αυτή την ώρα