Ελλαδα

Θετικό το αλκοτέστ της Κυβέλης Χατζηευστρατίου - Είχε παρασύρει και σκοτώσει 63χρονο μοτοσικλετιστή

Τα πρώτα στοιχεία από τις τοξικολογικές εξετάσεις

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Τα αποτελέσματα του αλκοτέστ και των τοξικολογικών εξετάσεων μετά το θανατηφόρο τροχαίο

Θετικό βγήκε το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε η Κυβέλη Χατζηευστρατίου μετά το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη τον περασμένο Οκτώβριο. Η νικήτρια του GNTM είχε παρασύρει και σκοτώσει με το αυτοκίνητο που οδηγούσε 63χρονο οδηγό μηχανής στην περιοχή της Κυψέλης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή «Super Κατερίνα», οι τοξικολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το μοντέλο έδειξαν ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ, χωρίς, ωστόσο, να είναι ακόμη γνωστό το ακριβές ποσοστό. 

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου τα ξημερώματα της Τετάρτης (12.10) είχε παραβιάσει παλλόμενο φανάρι στην Κυψέλη, σε δρόμο που δεν είχε προτεραιότητα, με συνέπεια να παρασύρει και να σκοτώσει 63χρονο, ιδιοκτήτη ψητοπωλείου, που πήγαινε παραγγελία σε πελάτη με τη μοτοσικλέτα του. 

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Πωλείται το μαγαζί του θύματος

Σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha, μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη του ψητοπωλείου στο θανατηφόρο τροχαίο, η οικογένειά του πουλά την επιχείρηση. Ο 63χρονος «ήταν η ψυχή του μαγαζιού», όπως ανέφερε το ρεπορτάζ και δεν δίσταζε να κάνει και ο ίδιος delivery χρησιμοποιώντας το μηχανάκι του, ακόμη και μετά τα μεσάνυχτα.