Θετικό το αλκοτέστ της Κυβέλης Χατζηευστρατίου - Είχε παρασύρει και σκοτώσει 63χρονο μοτοσικλετιστή
Τα πρώτα στοιχεία από τις τοξικολογικές εξετάσεις


Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Τα αποτελέσματα του αλκοτέστ και των τοξικολογικών εξετάσεων μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Θετικό βγήκε το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε η Κυβέλη Χατζηευστρατίου μετά το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη τον περασμένο Οκτώβριο. Η νικήτρια του GNTM είχε παρασύρει και σκοτώσει με το αυτοκίνητο που οδηγούσε 63χρονο οδηγό μηχανής στην περιοχή της Κυψέλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή «Super Κατερίνα», οι τοξικολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το μοντέλο έδειξαν ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ, χωρίς, ωστόσο, να είναι ακόμη γνωστό το ακριβές ποσοστό.
Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου τα ξημερώματα της Τετάρτης (12.10) είχε παραβιάσει παλλόμενο φανάρι στην Κυψέλη, σε δρόμο που δεν είχε προτεραιότητα, με συνέπεια να παρασύρει και να σκοτώσει 63χρονο, ιδιοκτήτη ψητοπωλείου, που πήγαινε παραγγελία σε πελάτη με τη μοτοσικλέτα του.
Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Πωλείται το μαγαζί του θύματος
Σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha, μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη του ψητοπωλείου στο θανατηφόρο τροχαίο, η οικογένειά του πουλά την επιχείρηση. Ο 63χρονος «ήταν η ψυχή του μαγαζιού», όπως ανέφερε το ρεπορτάζ και δεν δίσταζε να κάνει και ο ίδιος delivery χρησιμοποιώντας το μηχανάκι του, ακόμη και μετά τα μεσάνυχτα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς
Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών θα ενημερωθούν σε συγκεκριμένη ημερομηνία για το άνοιγμα της πλατφόρμας
Το φαινόμενο φαίνεται να οφείλεται πιθανότατα σε φυσικά αίτια
Ο κατηγορούμενος εξετάστηκε από τον Κορυδαλλό
Ο νομικός σύμβουλος της Εθνικής Πινακοθήκης, κ. Γιώργος Οικονομόπουλος, δήλωσε ότι οι δύο πίνακες που παρουσιάστηκαν σε αναρτήσεις και τηλεοπτικά ρεπορτάζ δεν εκτέθηκαν ποτέ στην Πινακοθήκη
Η μητέρα έδειξε ως δολοφόνο την κόρη - «Μου κατέστρεψε τη ζωή», λέει η 23χρονη
Θα μείνουμε στο βολικό για πολλούς σήμερα και θα αγνοήσουμε την παρακμή και τη συρρίκνωσή μας που με μαθηματική βεβαιότητα έρχεται αύριο;
Με ευαισθησία και ανταπόκριση στις ανάγκες της κοινωνίας και στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η LAMDA Development προχώρησε άμεσα σε δράσεις αποκατάστασης και ασφάλειας της Πεντέλης.
«Ηθοποιός με πήρε τηλέφωνο και ούρλιαζε. Μου είπε "ντροπή σου που έχεις φίλο τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον στηρίζεις"»
Έκκληση από την οικογένειά του
Του έγινε τρεις φορές ΚΑΡΠΑ
Γιατί να θέλουμε οι μετανάστες που έρχονται στη χώρα μας να είναι αντικοινωνικοί ωχαδερφιστές πανηγυρτζήδες που απαιτούν δικαιώματα απαλλαγμένα από κάθε υποχρέωση;
Τον τράβηξε έξω από το βαν και τον ξυλοκόπησε
Πότε θα πρέπει να γυρίσουμε τα ρολόγια μας
Είχαν έρθει στη χώρα μας για το ματς με την Εθνική Ελλάδας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.