Ελλαδα

Κίνηση τώρα: Μποτιλιάρισμα στην έξοδο της Λ. Αθηνών και έξοδο Σχιστού, Κηφισό και Κηφισίας

Οι δρόμοι με δυσκολίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυτοκίνητα «κολλημένα» στην κίνηση στον Κηφισό
(φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Κίνηση τώρα: Η κατάσταση στους δρόμους το πρωί της Τετάρτης 7 Δεκεμβρίου 2022 - Τα προβλήματα και το μποτιλιάρισμα

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Πολύ αυξημένη κίνηση στην κάθοδο από το ύψος της Αττικής οδού μέχρι την Ιερά οδό.

Μποτιλιάρισμα στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Παλατάκι μέχρι τα Διυλιστήρια και στην έξοδο της Λεωφόρου Σχιστού προς Σκαραμαγκά. Αυξημένη κίνηση στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το κόμβο της Μεταμόρφωσης μέχρι και το Δαχτυλίδι της Λεωφόρου Κηφισίας. Ομοίως, και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το ύψος του Σταύρου στην Περιφερειακή Υμηττού μέχρι και το Δαχτυλίδι της Λεωφόρου Κηφισίας.

Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Κηφισίας και στα δύο ρεύματα μεταξύ Πανόρμου και ΟΑΚΑ. Δύσκολη η Κατεχάκη από Περιφερειακή Υμηττού προς Μεσογείων.

Καθυστερήσεις στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά, από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου μέχρι τον Φλοίσβο και από το Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης προς την πλατεία Ιπποδαμείας.

Αυξημένη κίνηση στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού από το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης μέχρι την Διάκου.

Προβλήματα στη Λεωφόρο Αμαλίας, την κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας

Πολύ αυξημένη κίνηση στην Αχιλλέως προς την πλατεία Καραϊσκάκη, στη Λεωφόρο Γαλατσίου προς τη Λεωφόρο Βεΐκου και στις καθόδους Λιοσίων, Αχαρνών και Πατησίων.

Ο χάρτης με την κίνηση στους δρόμους

kinish0930

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ