Ελλαδα

Κλειστός αύριο Τρίτη (6/12) ο σταθμός Μετρό «Πανεπιστήμιο»

Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο σταθμός Μετρό «Πανεπιστήμιο» κλείνει αύριο Τρίτη (6/12) - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου

Κλειστός θα είναι αύριο Τρίτη, από τις 09:00 το πρωί, ο σταθμός της Γραμμής 2 του Μετρό «Πανεπιστήμιο» με εντολή της ΕΛΑΣ. Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Παράλληλα, σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας προχωρεί η Τροχαία, καθώς είναι προγραμματισμένες συγκεντρώσεις και πορείες για την επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Στις 12:00 το μεσημέρι μαθητές συγκεντρώνονται στα Προπύλαια. Συγκέντρωση και πορεία είναι επίσης προγραμματισμένη στις 18:00 το απόγευμα από συλλογικότητες.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου θα τίθενται σε ισχύ σταδιακά και ανάλογα με τις υφιστάμενες κυκλοφοριακές συνθήκες στο οδικό δίκτυο.

«Παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνηση και τη στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.