Ελλαδα

Σφαίρα στο κεφάλι φέρεται να δέχθηκε ο 16χρονος στην καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη

Νοσηλεύεται σε ΜΕΘ στο Ιπποκράτειο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: O 16χρονος οδηγός δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση 

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ο 16χρονος που τα ξημερώματα της Δευτέρας προκάλεσε καταδίωξη από την αστυνομία γιατί έφυγε από πρατήριο καυσίμων χωρίς να πληρώσει.

Σύμφωνα με τον ANT1, o έφηβος δέχτηκε πυροβολισμό στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και χειρουργήθηκε για την αφαίρεση της σφαίρας.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thestival.gr, κατά την καταδίωξή του από περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. και στο ύψος της Συμμαχικής Οδού, ο 16χρονος προσπάθησε να εμβολίσει το περιπολικό, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έπεσαν πυροβολισμοί.

Στη συνέχεια, το όχημά του εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε πάνω σε τοιχίο.

Καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη - Το χρονικό 

Υπενθυμίζεται ότι όλλα ξεκίνησαν περίπου στη 01:00 τα ξημερώματα, όταν ο νεαρός Ρομά έφυγε από πρατήριο καυσίμων χωρίς να πληρώσει τα 20 ευρώ πετρέλαιο που έβαλε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Αμέσως μόλις έφυγε χωρίς να πληρώσει, ο υπάλληλος του πρατηρίου ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο 16χρονος οδηγός κινήθηκε προς την παλαιά Συμμαχική Οδό, όπου τον εντόπισε περιπολικό της Άμεσης Δράσης. Ο νεαρός δεν σταμάτησε στα σήματα των αστυνομικών και κάπως έτσι ξεκίνησε η καταδίωξη στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο 16χρονος επιχείρησε να εμβολίσει το περιπολικό που τον καταδίωκε και πως γι’ αυτό οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ εναντίον του.

Η καταδίωξη τελείωσε όταν το αυτοκίνητο του 16χρονου έπεσε πάνω σε ένα τοιχίο.

Ο ίδιος ανασύρθηκε σοβαρά τραυματισμένος και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.