Ελλαδα

Πρόεδρος κοινότητας στην Καστοριά συνελήφθη να μεταφέρει 66 κιλά χασίς

Σήμερα οδηγείται στον Εισαγγελέα

Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Καστοριά: Σύλληψη προέδρου κοινότητας - Μετέφερε 66 κιλά χασίς - Σήμερα στον Εισαγγελέα

Ενώπιον του εισαγγελέα αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα η -επί σειρά ετών εκλεγμένη σε τοπική κοινότητα της Καστοριάς- γυναίκα η οποία προσπάθησε να μεταφέρει στην Θεσσαλονίκη δεκάδες κιλά χασίς.

Η γυναίκα, συνελήφθη μαζί με τον σύντροφο της στους Λαχανόκηπους Καστοριάς σε μπλόκο της αστυνομίας.

Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο που επέβαιναν, εντοπίστηκαν σάκοι με 66 κιλά χασίς.

Κατά την διάρκεια της ανάκρισης που ακολούθησε, οι συλληφθέντες αποκάλυψαν οτι θα παρέδιδαν τα ναρκωτικά σε έναν νεαρό άνδρα στην Θεσσαλονίκη ο οποίος και συνελήφθη έπειτα από επιχείρηση των αστυνομικών.

Η επί χρόνια εκλεγμένη σε συγκεκριμένη περιφερειακή ενότητα της Καστοριάς γυναίκα, είναι ένα πρόσωπο ιδιαίτερα γνωστό στον τόπο της. Χαρακτηρίζεται επιτυχημένη ως προς την δράση της στην τοπική αυτοδιοίκηση, πλην όμως, σύμφωνα με τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Καστοριάς, φαίνεται πως η ανάγκη για μετρητά πιθανόν την οδήγησε να πάρει την απόφαση ώστε να πραγματοποιήσει την μεταφορά των ναρκωτικών.

Το ζητούμενο για τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση είναι να διαπιστωθεί ποιος είναι ο προμηθευτής των ναρκωτικών καθώς και εαν είναι η πρώτη φορά που η κατηγορούμενη δημοτική σύμβουλος προχωρά σε ένα τέτοιο δρομολόγιο.