Ελλαδα

Έρχεται εντυπωσιακή αλλαγή με σκαμπανεβάσματα στη θερμοκρασία

Η ανάρτηση - πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έρχεται εντυπωσιακή αλλαγή με σκαμπανεβάσματα στη θερμοκρασία
© EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Καιρός - Σάκης Αρναούτογλου: Εντυπωσιακή αλλαγή - Έντονο θερμοκρασιακό σκαμπανέβασμα - Πότε αναμένεται 

Για μία εντυπωσιακή αλλαγή στον καιρό έκανε λόγο σε ανάρτησή του ο μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι στο τρίτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου ο καιρός θα παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο, ενώ θα υπάρχουν θερμοκρασιακά σκαμπανεβάσματα.

Καιρός - Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

«Φίλες και φίλοι σας ευχαριστώ για το μεγάλο ενδιαφέρον σας και για την αναλογική εκτίμηση του Δεκεμβρίου 2022. Από τα μηνύματα που μου στέλνετε είναι πολύ λογικό να θέλετε διευκρινήσεις για την εκτίμηση του αναλογικού κυρίως κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαήμερου του Δεκεμβρίου όπου σύμφωνα μ' αυτό φαίνεται μια σχετικά μικρής διάρκειας αλλά αρκετά εντυπωσιακή αλλαγή του καιρού και κυρίως ένα ιδιαίτερα έντονο θερμοκρασιακό σκαμπανέβασμα!

Οπως σας έγραψα όμως δεν προχωρώ σε περαιτέρω επεξηγήσεις μόνο και μόνο για να αποφευχθεί κάθε προσπάθεια παραπληροφόρησης από κάποια sites στα γραφόμενά μου, γιορτινές μέρες που έρχονται!

Μόλις θα πλησιάσουν όμως οι παραπάνω ημερομηνίες θα επανέλθω για να δούμε αν και τι ποσοστό επαλήθευσης θα έχει η αυτή η πειραματικη προσπάθεια καθώς θα μιλάμε για μια εκτίμηση που έγινε στις 30 Νοεμβρίου!!! Μέχρι τότε βασιζόμαστε σε ότι νεότερο μας δίνουν τα καθημερινά, τελευταία προγνωστικά στοιχεία…και τα οποία και μεταδίδουμε από ΔΕΥ - ΠΑΡ στις 17:45 και 22:00, στα 15λεπτα δελτία καιρού της ΕΡΤ3!!!».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ