Ελλαδα

Κίνηση τώρα: Μετ' εμποδίων στην κάθοδο του Κηφισού - Κλειστή η Αθηνών-Κορίνθου από Κινέτα έως Μέγαρα

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση αυτή την ώρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση στον Κηφισό
Κίνηση στον Κηφισό © EUROKINISSI/ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ

Εκτεταμένο μποτιλιάρισμα στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου - Η κατάσταση στην Αθηνών-Κορίνθου - Δείτε τον χάρτη με την κίνηση αυτή την ώρα

Μποτιλιάρισμα στην Παλιά Εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου από την Κινέτα μέχρι τα Μέγαρα, καθώς έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Εθνική οδό λόγω πτώσης βράχων τα ξημερώματα στο ύψος της Κακιάς Σκάλας.

Μεγάλο το μποτιλιάρισμα και στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισού από το ύψος της γέφυρας Βαρυμπόμπης μέχρι την Γέφυρα Ροσινιόλ όπου εκεί έχει ακινητοποιηθεί ένα βυτιοφόρο. Μποτιλιάρισμα και στην άνοδο από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από την Ηλιούπολη προς τον Βύρωνα λόγω σύγκρουσης ΙΧ με μοτοσυκλέτα. Αυξημένη κίνηση στην κάθοδο και στο ρεύμα προς Ηλιούπολη.

Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου μέχρι την Καλαμακίου αλλά και στο ρεύμα προς Γλυφάδα από την Αγία Σκέπη μέχρι την Λεωφόρο Αμφιθέας.

Δύσκολη η Λεωφόρος Αλίμου προς την Παραλιακή.

Αυξημένη κίνηση στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισίας μεταξύ Πανόρμου και ΟΑΚΑ.

Προβλήματα στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας από Ευαγγελισμό προς Χίλτον.

Δυσκολίες στη Λ.Γαλατσίου προς τη Λ.Βεΐκου και από τη Βεΐκου προς τη Γαλατσίου.

Αυξημένη κίνηση στους δρόμους που οδηγούν στην πλατεία Αγίων Αναργύρων (Κύπρου, Λεωφόρος Φυλής, Λεωφόρος Δημοκρατίας και Αγίων Αναργύρων).

Καθυστερήσεις στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Δαφνί προς Λίμνη Κουμουνδούρου και στη Λεωφόρο Σχιστού προς τον Σκαραμαγκά.

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση αυτή την ώρα

κινηση_0923

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ