Ελλαδα

Άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ κατά αστυνομικών στα Τζουμέρκα

Πιθανόν να πρόκειται για διακίνηση ναρκωτικών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
peripoliko__1_

Τζουμέρκα: Άγνωστοι πυροβόλησαν με αυτόματο καλάσνικοφ κατά αστυνομικών - Πιθανόν να πρόκειται για διακίνησης ναρκωτικών

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση των αστυνομικών στον ορεινό όγκο ανάμεσα σε Άρτα και Ιωάννινα για τον εντοπισμό τριών ατόμων που πυροβόλησαν με αυτόματο όπλο κατά αστυνομικών.

Πιθανόν να πρόκειται για διακίνησης ναρκωτικών, τονίζει συγκεκριμένα αστυνομικός που συμμετέχει στις έρευνες.

Το επεισόδιο σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης, έξω από το χωριό Κυψέλη στα Τζουμέρκα. Περιπολία της αστυνομίας εντόπισε ένα όχημα χωρίς πινακίδες να κινείται ύποπτα και προσπάθησε να το ακινητοποιήσει.

Ένας εκ των συνεπιβατών του οχήματος, έβγαλε ένα πολεμικό όπλο, αυτόματο, καλάσνικοφ, και έριξε αρκετές ριπές κατά των αστυνομικών που τους ακολουθούσαν, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Δυνάμεις των δύο νομών άρχισαν να καταδιώκουν το όχημα και μέχρι αυτή την στιγμή τα ίχνη τους δεν έχουν εντοπιστεί.

Σύμφωνα με αξιωματικούς της Ασφάλειας Ιωαννίνων, η συγκεκριμένη περιοχή είναι πέρασμα διακινητών ναρκωτικών και συχνά κατά το παρελθόν έχουν συλληφθεί έμποροι χασίς και ηρωικής.

Στις έρευνες, εαν βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες καθώς επικρατεί έντονη ομίχλη και ανά διαστήματα σημειώνεται έντονη βροχόπτωση, θα συμμετάσχουν και εναέρια μέσα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ