Ελλαδα

Δυσκολίες αυτή την ώρα σε Κηφισό, Κηφισίας και Παραλιακή

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μποτιλιάρισμα παρατηρείται στους κεντρικότερους οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου - Δείτε τον χάρτη με την κίνηση αυτή την ώρα

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από Λένορμαν ως Νέα Φιλαδέλφεια και κατόπιν από το ύψος της Αττικής οδού έως την γέφυρα Καλυφτάκη και στην κάθοδο από Γέφυρα Λυκόβρυσης έως τη Νέα Φιλαδέλφεια και στο ύψος της Δυρραχίου.

Δύσκολη η έξοδος της Λεωφόρου Αθηνών από Δαφνί και τη Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά.

Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου μέχρι την Λεωφόρο Αμφιθέας.

Πολύ αυξημένη κίνηση στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Αυξημένη κίνηση στη Μεσογείων και στα δύο ρεύματα κυρίως στο ύψος του Χολαργού.

Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Λ.Κηφισίας στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου και του Φάρου Ψυχικού και στην άνοδο από την Κατεχάκη μέχρι το ύψος του ΟΑΚΑ.

Αυξημένη κίνηση στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από την έξοδο της Λεωφόρου Δημοκρατίας μέχρι και την έξοδο της λεωφόρου Ηρακλείου και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Περιφερειακή Υμηττού προς το Δαχτυλίδι της Λεωφόρου Κηφισίας.

Δύσκολη η κάθοδος της Πειραιώς από το ύψος του Κηφισού μέχρι την Μικράς Ασίας. Επίσης η άνοδος της Αρδηττού καθώς και η Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος της Δάφνης.

Καθυστερήσεις στην Βάρης- Κορωπίου από Κίτσι προς Κορωπί.

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση αυτή την ώρα