Ελλαδα

Φωτιά στον Κολωνό: Ποινική δίωξη στον πατέρα του 5χρονου για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο

Σε κρίσιμη κατάσταση στο παιδί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καμένα σημεία σε σπίτι μετά τη φωτιά σε διαμέρισμα στον Κολωνό
© EUROKINISSI

Φωτιά στον Κολωνό: Η απόφαση για ποινική δίωξη στον πατέρα του 5χρονου - Η κατάσταση του παιδιού

Ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο απαγγέλθηκε σε βάρος του πάτερα του 5χρονου, ο οποίος συνελήφθη, μετά τη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής (27/11) στο διαμέρισμα της οικογένειας στον Κολωνό.

Εκείνη την ώρα μέσα στο σπίτι βρίσκονταν ο πατέρας και τα τρία του παιδιά. Το μικρότερο παιδί, το 5χρονο αγοράκι, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο πατέρας και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά κατάφεραν να απομακρυνθούν εγκαίρως.

Κολωνός: Η μητέρα δούλευε στο ταξί, την ώρα που η φωτιά έκαιγε το διαμέρισμα

Νέα στοιχεία για τη φωτιά στον Κολωνό έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Την ώρα που ο πατέρας της οικογένειας συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, έγινε γνωστό ότι η μητέρα δεν βρισκόταν στο διαμέρισμα της οδού Αλκυόνης στον Κολωνό, καθώς δούλευε σε ταξί.

Το 5χρονο αγόρι που απεγκλώβισαν οι πυροσβέστες από το φλεγόμενο διαμέρισμα, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Νοσηλεύεται πλέον στη ΜΕΘ στο Νοσοκομείο «Παίδων». Η μητέρα δεν γνώριζε το παραμικρό για τα όσα εκτυλίχθηκαν στο σπίτι της οικογένειας, καθώς την κρίσιμη ώρα εργαζόταν στο ταξί.

Το 5χρονο αγόρι επανήλθε στη ζωή έπειτα από υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, παρά το γεγονός ότι δεν είχε σφυγμούς για αρκετή ώρα. Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν στους αστυνομικούς οι θεράποντες ιατροί, η ζωή του αγοριού κρέμεται από μια κλωστή. Την ίδια στιγμή στη δημοσιότητα δόθηκαν εικόνες από το εσωτερικό του διαμερίσματος στην οδό Αλκυόνης στον Κολωνό, όπου εκδηλώθηκε η φωτιά.

Κολωνός: Διασωληνωμένος ο 5χρονος – Συνελήφθη ο πατέρας | 28/11/2022 | EΡΤ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ