Ελλαδα

Λένα Δροσάκη: «Διαγνώστηκα με καρκίνο, είχαμε ανάγκη τα χρήματα, γι' αυτό ο σύζυγός μου έπαιξε με τον Φιλιππίδη»

Νωρίτερα ο ηθοποιός είχε κινηθεί προς το μέρος της μάρτυρος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δροσάκη: «Είχα καρκίνο, θέλαμε χρήματα και ο σύζυγός μου έπαιξε με τον Πέτρο»
Η Λένα Δροσάκη με τον σύζυγο της © ΝDP

Δροσάκη απαντήσε γιατί ο σύζυγός της έπαιξε με τον Φιλιππίδη

Για δεύτερη ημέρα συνεχίζεται η κατάθεση της Λένας Δροσάκη στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

H ηθοποιός είχε αναγκαστεί να σταματήσει τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, λόγω της κακοποιητικής του συμπεριφοράς του προς αυτή όπως έχει αναφέρει. Παράλληλα, εξήγηση γιατί ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, αναγκάστηκε να συνεργαστεί με τον κατηγορούμενο και η ηθοποιός αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε.

«Όταν αγοράσαμε σπίτι με τον σύζυγό μου, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, διαγνώστηκα με καρκίνο στο στήθος. Μετά την εγκυμοσύνη χρειαζόμασταν λεφτά, είχαμε ανάγκη τη δουλειά και έτσι συνεργάστηκε ο σύζυγός μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην ΕΡΤ. Τον έπιασε και του είπε ότι τα γνώριζε όλα, αλλά είμαστε επαγγελματίες και έτσι ξεκίνησε τη δουλειά», περιέγραψε η Λένα Δροσάκη.

Η ηθοποιός είπε ακόμα πως ο Πέτρος Φιλιππίδης την έπαιρνε συχνά τηλέφωνο και της έκανε συζητήσεις σεξουαλικού περιεχομένου. «Δεν είχα το σθένος να κλείσω το τηλέφωνο. Ένιωθα ότι έπρεπε να συμβεί γιατί αλλιώς θα μου συνέβαινε κάτι κακό. Μου έλεγε “θα σε καταστρέψω, δε θα βρεις δουλειά”. Δεν προσπαθούσα να τον διεγείρω, του έλεγα μόνο “Κύριε Φιλιππίδη σταματήστε σας παρακαλώ”» είπε η Λένα Δροσάκη.

Ένταση στη δίκη Φιλιππίδη: «Προκαλούν το οξύθυμο του χαρακτήρα μου» είπε ο ηθοποιός

«Τόσο καιρό με προκαλούν για να έχω αυτή την αντίδραση. Δεν έχω μιλήσει δύο χρόνια. Προκαλούν το οξύθυμο του χαρακτήρα μου. Θέλουν να δουν αντίδραση», είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά από ένταση που δημιουργήθηκε στη δικαστική αίθουσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή για την αντίδραση ήταν η ερώτηση προς τη Λένα Δροσάκη για το εάν έχει ακούσει ποτέ για βιασμό άλλης κοπέλας από τον Φιλιππίδη, με τη μάρτυρα να περιγράφει μια περίπτωση, διευκρινίζοντας όμως στη συνέχεια ότι δε μιλά για βιασμό και δεν μπορεί να πει το όνομα.

Πρόεδρος: Νομικά δε γίνεται αυτό. Αν γνωρίζεται κάτι πρέπει να λέτε ονόματα, αλλιώς λέτε δεν γνωρίζω.
Δροσάκη: Συγγνώμη δεν ήξερα…

Σε αυτό το σημείο ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται να σηκώθηκε όρθιος και να φώναξε: «Συγγνώμη; Συγγνώμη;;;» με τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου, να τον ηρεμεί και να κάθεται αμέσως μετά στην καρέκλα, ενώ στη συνέχεια ζήτησε να κάνει μια δήλωση, λέγοντας ότι τον προκαλούν.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση καταγράφηκε άγριος τσακωμός των δικηγόρων με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεδρίαση. Κατά πληροφορίες, η χρήση της φράσης «ερωτόλογα» στα όσα φέρεται να έστελνε σε μηνύματα ο Πέτρος Φιλιππίδης δημιούργησε ένταση, μιας και όπως μετέφερε η πλευρά των καταγγελλουσών δεν ήταν ερωτόλογα, αλλά προστυχιές που έφερναν σε δύσκολη θέση και τη Λένα Δροσάκη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ