Ελλαδα

Αρνείται ότι βίαζε την κόρη του ο 47χρονος από την Κόρινθο

Τον κατήγγειλε η ίδια - Τι υποστηρίζει η 19χρονη φοιτήτρια

Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

19χρονη φοιτήτρια κατήγγειλε τον 47χρονο πατέρα της ότι την βίαζε κατ’ εξακολούθηση - Στα δικαστήρια Κορίνθου ο κατηγορούμενος.

Στα δικαστήρια Κορίνθου μετήχθη λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ο 47χρονος άνδρας ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία ότι βίαζε επί χρόνια την ίδια του την κόρη.

Συνοδεία αστυνομικών, μπήκε στο δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου προκειμένου να απολογηθεί. Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες.

Η 19χρονη κόρη του, η οποία είναι φοιτήτρια και μένει στο Αγρίνιο πήγε πριν από λίγα 24ωρα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας όπου κατήγγειλε πως ο πατέρας της  την βίαζε επί χρόνια.

Υποστήριξε μάλιστα πως βρήκε το κουράγιο να προχωρήσει στις καταγγελίες τώρα που σπούδαζε σε πόλη εκτός του τόπου κατοικίας της. Ο πατέρας της, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, την εκβίαζε λέγοντας πως εάν αποκαλύψει το "μυστικό" τους, θα την διαπόμπευε στους φίλους της, αναγκάζοντας την 19χρονη να υποκύπτει διαρκώς στις αρρωστημένες του ορέξεις.

Η κοπέλα που έδωσε κατάθεση σε αστυνομικούς αλλά και ψυχολόγο στην Ασφάλεια Αγρινίου, έδειξε και μηνύματα που αποκαλύπτουν τα όσα βίωνε στα χέρια του πατέρα της.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε, αποσταλεί στην εισαγγελία Κορίνθου  όπου είναι ο τόπος διαμονής του πατέρα της και αστυνομικοί τον συνέλαβαν και χθες Πέμπτη, τον οδήγησαν στον εισαγγελέα. Ο 47χρονος, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα Παρασκευή το μεσημέρι στον ανακριτή Κορίνθου.