- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ζητούν τη γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας
Στις Φιλιππίνες με τη γιαγιά η κόρη της Καρολάιν Κράουτς
Δολοφονία Καρολάιν Κράουτς: Το αίτημα από τους γονείς του Αναγνωστόπουλου και το μεγάλωμα της Λυδίας στις Φιλιππίνες
Να αναλάβουν τη γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας ζητούν με αίτημά τους οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Η εκδίκαση του αιτήματος αναβλήθηκε για τις 17 Ιανουαρίου 2023.
Η μικρή Λυδία, μαζί με τη γιαγιά της και μητέρα της δολοφονημένης Καρολάιν, ζει το τελευταίο διάστημα στις Φιλιππίνες. Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, η οικογένεια της άτυχης Κάρολαϊν, ζήτησε να αλλάξει ο τρόπος επικοινωνίας των γονιών του Αναγνωστόπουλου και να γίνεται πλέον μέσω skype. Ωστόσο, οι γονείς του Αναγνωστόπουλου είχαν κάνει αίτημα για να αναλάβουν τη γονική μέριμνα του παιδιού, κάτι που θα εκδικαστεί στις 17 Ιανουαρίου.
Άνθρωποι από το περιβάλλον της οικογένειας της Καρολάιν ανέφεραν στο τοπικό μέσο ότι «είναι καλύτερα στο εξωτερικό και η Σουζάνα έκανε θυσία να αφήσει τον άντρα της πίσω. Οι ψυχολόγοι συνέστησαν να φύγουν και το άκουσαν. Τώρα θεωρούν οι γονείς ότι πρέπει να πάρουν τη γονική μέριμνα του παιδιού. Θα αποφασίσει το δικαστήριο γι' αυτό. Στις 17 Ιανουαρίου 2023 το δικαστήριο θα κρίνει εάν η μικρή Λυδία θα πρέπει να μεγαλώσει και να διαπαιδαγωγηθεί στο ίδιο περιβάλλον που μεγάλωσε και ο δολοφόνος της μητέρας της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ή θα διαπαιδαγωγηθεί και θα μεγαλώσει στο περιβάλλον που μεγάλωσε και η ίδια η αδικοχαμένη Καρολάιν μαζί με την οικογένειά της και ξαδερφάκια της», πρόσθεσαν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.