Ελλαδα

Ο Γιάννης Μάρκου για την επίθεση με μαχαίρι: «Συνειδητοποίησα τι έγινε όταν είδα τα αίματα»

Πώς περιγράφει ο επιχειρηματίας το περιστατικό

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Γιάννης Μάρκου: Ο επιχειρηματίας για την επίθεση με μαχαίρι - Η στιγμή της επίθεσης και οι μέρες στο νοσοκομείο

Για την επίθεση που δέχθηκε κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού σε καντίνα μίλησε ο επιχειρηματίας Γιάννη Μάρκου, ο οποίος σε συνέντευξή του περιέγραψε τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι αιμορραγεί.

«Θυμάμαι ότι πήγα και του μίλησα, με έβρισε, ήρθαμε πολύ κοντά. Εγώ είχα τα χέρια στις τσέπες, γιατί δεν είχα πρόθεση να τον χτυπήσω. Μου επιτέθηκε από πίσω, δεν τον έβλεπα» είπε στον Alpha ο Γιάννης Μάρκου και συμπλήρωσε: «Έβλεπα έναν άνθρωπο να με χτυπάει με ελαφρές γροθιές στα πόδια. Δεν πρόλαβα να καταλάβω τι γίνεται. Όταν μετά είδα τα αίματα, τότε συνειδητοποίησα ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Έτρεχε πολύ αίμα, γιατί είχε κόψει αρτηρίες. Έδεσα ένα μαντήλι στο πόδι μου ψηλά, για να περιορίσω τη ροή του αίματος και μετά λιποθύμησα στο αυτοκίνητο νομίζω. Επανερχόμουν και λιποθυμούσα… Έχανα πολύ αίμα» αναφέρει ο Γιάννης Μάρκου.

«Οι γιατροί πάλεψαν πολλή ώρα για να με κρατήσουν. Μέχρι να με διασωληνώσουν και να περάσω 48 ώρες διασωληνωμένος και μετά άλλες 48 ώρες στην εντατική. Δε φοβήθηκα, ήταν ένα μάθημα ζωής, για να καταλάβω την αξία της» κατέληξε.

Ο Γιάννης Μάρκου αναφέρθηκε και στην πρώην σύντροφό του, Τζούλια Νόβα, λέγοντας: «Εννοείται ότι η Τζούλια ενδιαφέρθηκε για εμένα. Αλίμονο, τόσα χρόνια ήμασταν μαζί».