Ελλαδα

Αστυνομικοί καταδίωξαν κλεμμένο αυτοκίνητο που οδηγούσε 16χρονος στην Παραλιακή

Το αντικείμενο που πρόδωσε τον δράστη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομικοί σε μπλόκο σε δρόμο
(φωτογραφία αρχείου) © ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου στην Παραλιακή - Ο εντοπισμός του 16χρονου δράστη και το αντικείμενο που τον «πρόδωσε»

Ένας 16χρονος συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές λίγες ώρες μετά την καταδίωξη του κλεμμένου αυτοκινήτου που οδηγούσε στην Παραλιακή

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός ΙΧ που κινείτο στη συμβολή των οδών Αγίου Αλεξάνδρου και Ποσειδώνος δεν σταμάτησε σε σήμα της ομάδας ΔΙΑΣ για έλεγχο, αλλά αντίθετα ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να διαφύγει. Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη, η οποία κατέληξε στο ρέμα της Πικροδάφνης, όπου το ΙΧ λόγω της υπερβολικής ταχύτητας που είχε αναπτύξει εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Οδηγός και συνοδηγός βγήκαν από το όχημα προκειμένου να διαφύγουν πεζή, ενώ από τις αναζητήσεις των αστυνομικών εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα στο Παλαιό Φάληρο, ο οδηγός ο οποίος είναι ανήλικος 16 ετών. Ο συνοδηγός, ο οποίος είναι και αυτός ανήλικος, κατάφερε να διαφύγει, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει ταυτοποιηθεί και είναι θέμα χρόνου η σύλληψη του.

Από τον έλεγχο των αστυνομικών προέκυψε πως το ΙΧ είχε κλαπεί στις 20 Νοεμβρίου από τη Βάρκιζα. Ο 16χρονος συνελήφθη όταν στην κατοχή του βρέθηκε αντικείμενο που αναγνώρισε η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ