Ελλαδα

Ρούλα Κορομηλά για «Κιβωτό του Κόσμου»: Aπογοήτευση - Πλήρωνα και ενοίκια

Τι είπε μετά τις καταγγελίες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ρούλα Κορομηλά - Ανάρτηση για την «Κιβωτό του Κόσμου»: Νιώθω απογοήτευση, πλήρωνα ακόμη και τα ενοίκια

Οργή και απογοήτευση για τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την «Κιβωτό του Κόσμου» εκφράζει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η Ρούλα Κορομηλά.

Η παρουσιάστρια μέσα από ένα μήνυμά της αποκάλυψε μάλιστα ότι η ίδια στήριζε εμπράκτως το ίδρυμα πληρώνοντας για τα ενοίκια του χώρου και υποστηρίζοντας τα παιδιά με κάθε τρόπο.

«Στήριζα την Κιβωτό του Κόσμου έμπρακτα από τα πρώτα χρόνια ίδρυσης της, πληρώνοντας ακόμα και τα ενοίκια του χώρου κι υποστηρίζοντας τα παιδιά με κάθε τρόπο. Αν όσα τραγικά, αποτρόπαια έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας που αφορούν τα παιδιά ισχύουν, νοιώθω οργή και απογοήτευση» έγραψε χαρακτηριστικά η Ρούλα Κορομηλά.

«Κιβωτός του Κόσμου»: Έρευνα για τις καταγγελίες

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε προκαταρκτική εξέταση για τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών σε δομές της Οργάνωσης. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, την έρευνα έχει αναλάβει το τμήμα Ανηλίκων της ασφάλειας για τουλάχιστον πέντε από τις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου», σε Αθήνα και περιφέρεια.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, οι αρμόδιες αρχές θα ερευνήσουν και την καταγγελία του αθλητή καταδύσεων Χρόνη Χλίτσιου για το Παράρτημα της «Κιβωτού» στον Βόλο που είχε γίνει τον Αύγουστο και η οποία αφορά σε ξυλοδαρμό τριών παιδιών.