Στο ελικοδρόμιο των Παξών γέννησε μια 28χρονη τα δίδυμα αγοράκια της
Δεν υπήρχε τρόπος μεταφοράς της στην Κέρκυρα νωρίτερα
Παξοί: Ξεγέννησαν 28χρονη πάνω σε φορείο ασθενοφόρου στο ελικοδρόμιο
Δύο υγιέστατα αγοράκια γέννησε μια 28χρονη, στη 1 μ.μ., στο ελικοδρόμιο των Παξών, όπου είχε μεταφερθεί προκειμένου με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ να διακομισθεί στο νοσοκομείο της Κέρκυρας.
Λόγω των ισχυρών νοτιάδων που πνέουν στο Ιόνιο από χθες δεν υπήρχε νωρίτερα τρόπος μεταφοράς της γυναίκας στην Κέρκυρα.
Ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Παξών, Μιχάλης Κάντας, έκρινε πως η έγκυος γυναίκα που είχε πόνους τοκετού, έπρεπε επειγόντως να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Κέρκυρας και κάλεσε επιχειρησιακά ελικόπτερο.
Όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ.Κάντας το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ έφτασε από το Άκτιο, με γιατρό και νοσηλευτή. Ο ίδιος συνόδεψε την έγκυο στο ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας μέχρι το ελικοδρόμιο, όπου μόλις έφτασαν, άρχισε ο τοκετός της γυναίκας. Μαζί με τους συναδέλφους του από το ελικόπτερο ξεγέννησαν την γυναίκα στο φορείο του ασθενοφόρου.Τα δύο αγοράκια γεννήθηκαν με χρονική διαφορά ενός τετάρτου και τυλιγμένα σε ισοθερμικές κουβέρτες μεταφέρθηκαν με το ελικόπτερο στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας και από εκεί στο νοσοκομείο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια μεγάλη συζήτηση για τη γλώσσα, την τέχνη, την εξουσία και την πολιτική επιστήμη στην Ελλάδα
Αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται
Πού βρίσκονται σήμερα οι μετροπόντικες
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Είναι η ημέρα που ξεκινά και επίσημα ο χειμώνας
Δείτε εικόνες από το Μέγαρο Μουσικής
Γιατί τραβούν χειρόφρενο οι εργαζόμενοι
Τι αλλάζει και γιατί πρόκειται για ένα τεχνικά σύνθετο θέμα
Θα καθοριστεί η επόμενη φάση των κινητοποιήσεων
Ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Τι δήλωσε μέσω Instagram
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.