Ελλαδα

81χρονος στη Μεσσηνία σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Ψάλτης ο δράστης

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άνδρας στη Μεσσηνία σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε
ΕΛΑΣ - ΑΡΧΕΙΟ © EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Γυναικοκτονία στη Μεσσηνία: Άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε - Βρέθηκαν μια βαριοπούλα και ένα μαχαίρι

Μπροστά σε ένα στυγερό έγκλημα βρέθηκαν νωρίς το μεσημέρι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας. Ένας ηλικιωμένος άνδρας, ψάλτης στην τοπική ενορία, σκότωσε την σύζυγο του και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στην περιοχή Μπούκα Μεσσήνης, πιθανότατα σήμερα το πρωί, ενώ στο σπίτι βρέθηκαν μια βαριοπούλα και ένα μαχαίρι, το οποίο φαίνεται να χρησιμοποίησε ο δράστης για να θέσει τέλος στη ζωή του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα. Οι καυγάδες ήταν συνεχείς, ωστόσο κανείς από τους συγγενείς κι τους γείτονες δεν πίστευε ότι ο ηλικιωμένος άνδρας θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Η πρώτη εικόνα που έχουν οι αρχές είναι ότι ο 81χρονος άνδρας χτύπησε μέχρι θανάτου την 61χρονη σύζυγο του και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

Αστυνομικοί της σήμανσης βρέθηκαν στο σπίτι όπου σημειώθηκε το φονικό, ενώ αναμενόταν ο ιατροδικαστής Κορίνθου κ. Μεσογίτης.

Τα κίνητρα της δολοφονίας, παραμένουν ασαφή, ωστόσο αστυνομικοί που συμμετέχουν στις έρευνες, θεωρούν πως τα προβλήματα υγείας του 81χρονου δράστη -και αυτόχειρα στην συνέχεια- σε συνδυασμό με μια ψυχολογική αστάθεια που παρουσίαζε τον τελευταίο καιρό, πιθανόν να τον οδήγησαν στην πράξη του.

Το σπίτι του ζευγαριού στη Μπούκα Μεσσήνης, όπου βρέθηκαν νεκροί
Το σπίτι του ζευγαριού στη Μπούκα Μεσσήνης, όπου βρέθηκαν νεκροί

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ