Ελλαδα

Κοζάνη: 55χρονος πνίγηκε με ένα κομμάτι μηλόπιτας (βίντεο)

Την ημέρα που είχε επέτειο γάμου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Με ένα κομμάτι μηλόπιτας πνίγηκε 55χρονος στην Κοζάνη
Με ένα κομμάτι μηλόπιτας πνίγηκε 55χρονος στην Κοζάνη © Pixabay

Νεκρός 55χρονος στην Κοζάνη - Πνίγηκε με ένα κομμάτι μηλόπιτας - Τον κέρασε ο αδελφός του για την επέτειο γάμου

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας στην Κοζάνη, όπου ένας 55χρονος πνίγηκε την ημέρα που είχε επέτειο γάμου. Ο άτυχος άνδρας έφαγε ένα κομμάτι μηλόπιτα. Μια από τις μπουκιές, έφραξε τον λαιμό του, με αποτέλεσμα να πάθει πνευμονική εμβολή.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Τελικά, άφησε την τελευταία του πνοή λίγες ημέρες αργότερα.

«Πήγε να δει τον θείο μου. Ο θείος μου του έδωσε μηλόπιτα και στον δρόμο μάλλον την έφαγε και πνίγηκε. Ο πνιγμός έφερε την ανακοπή, πνευμονική εμβολή και επειδή έπεσε κάτω ήταν εγκεφαλικά νεκρός μετά» ανέφερε σε δηλώσεις της στο Mega η κόρη του 55χρονου στην Κοζάνη.

«Ένας γείτονας ειδοποίησε τον θείο μου, ο θείος μου του έκανε ΚΑΡΠΑ, συνήλθε, αλλά ο εγκέφαλός του ήταν χωρίς οξυγόνο πάνω από 15 λεπτά. Αν ο γείτονας έκανε ίσως ΚΑΡΠΑ πριν ειδοποιήσει τον θείο μου, αν κάποιος έκανε ΚΑΡΠΑ πριν ειδοποιήσει τον θείο μου… Τον περάσανε τουλάχιστον τρεις χωριανοί» πρόσθεσε η κόρη τού άτυχου άνδρα στην Κοζάνη.

«Μετά τις εξετάσεις που του έκαναν, τις αξονικές και όλα αναλυτικά, βρήκαν αυτό το κομμάτι γλυκού στον λαιμό. Οι γιατροί τον περιποιήθηκαν στο "Μαμάτσειο", έπεσαν πάνω του. Πήγε, έκατσε έξι μέρες στο νοσοκομείο "Άγιος Παύλος", τα ίδια κάναν και εκεί, τον επισκέφθηκα τελευταία μέρα, του είπα ότι θα φροντίζω την οικογένειά του, όπως έκανα όλα τα χρόνια» ανέφερε από τη μεριά της η αδελφή του 55χρονου στην Κοζάνη, που πνίγηκε από ένα κομμάτι μηλόπιτα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ