Ελλαδα

Η Μίνα Αδαμάκη με σοβαρό πρόβλημα υγείας - Οι νέες δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ για τις πληροφορίες που διακινήθηκαν

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η ηθοποιός Μίνα Αδαμάκη
Η ηθοποιός Μίνα Αδαμάκη © EUROKINISSI

Μίνα Αδαμάκη: Εν ζωή η ηθοποιός - Τα δημοσιεύματα περί θανάτου και οι νέες δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα 

Η Μίνα Αδαμάκη βρίσκεται στη ζωή. Την Κυριακή δημοσιεύματα ήθελαν την ηθοποιό να έχει καταλήξει μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Από την πρώτη στιγμή, ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, δεν επιβεβαίωνε την είδηση σχετικά με τον θάνατο της, ενώ σήμερα (7/11) ξέσπασε κατά δημοσιογράφων, οι οποίοι τον καλούσαν στο τηλέφωνο, προκειμένου να επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις πληροφορίες που είχαν.

«Εγώ αναστατώθηκα για κάτι που ψιλοήξερα ότι ένας άνθρωπος, δεν είναι πολύ καλά. Το να λες όμως σε δημοσιογράφους πως δεν σας το επιβεβαιώνω και γράφω και στο facebook, να μην με παίρνουν άλλο, γιατί δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω και δεν υφίσταται. Εντάξει έλεος. Η Μίνα Αδαμάκη είναι εν ζωή, περνάει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μακάρι να το ξεπεράσει. Αλλά το να δημιουργούμε μια είδηση ντε και καλά, για να γίνει ένα μεγάλο θέμα», είπε στον Ant1 ο Σπύρος Μπιμπίλας και πρόσθεσε: «Επικοινώνησα με μια φίλη της από την πολυκατοικία και μια ξαδέλφη της από τον Βόλο. Σημασία έχει πως η Μίνα Αδαμάκη είναι εν ζωή. Πέθαναν και την Ελένη Κούρκουλα και άρχισε άλλος κύκλος τηλεφωνημάτων. Εγώ δεν είμαι ο προθάλαμος του χάρου για να ξέρω ανά πάσα στιγμή ποιος έχει φύγει από τη ζωή. Με πληροφορούν οι συγγενείς και ως υπεύθυνος του ΣΕΗ αναρτώ. Και αυτό το λέω και για όλους τους φίλους που δυσαρεστούνται και λένε γιατί γράφω συνέχεια ποιος πέθανε».

Γιώργος Λιάγκας: "Η Μίνα Αδαμάκη ζει"

«Το ότι είναι άρρωστος ένας άνθρωπος και πρέπει να το σεβαστούμε, αυτό είναι το πρώτο που έχει σημασία», είπε σε άλλες του δηλώσεις στο OPEN o Σπύρος Μπιμπίλας και συμπλήρωσε: «Ας δείξουμε έναν σεβασμό στον άνθρωπο που περνάει δύσκολα. Μετά από αυτό που έγινε με τον Γιώργο Μάγκα, προσπαθώ ακόμη περισσότερο να επιβεβαιώνω την όποια είδηση. Κάποια φορά μάς είχε ειδοποιήσει ανιψιά ηθοποιού ότι πέθανε και το είχε κάνει επίτηδες».

Σπύρος Μπιμπίλας: Έκανα μια ανάρτηση ότι τα δημοσιεύματα για τον θάνατο της Μ. Αδαμάκης δεν ισχύουν

Τα πρώτα δημοσιεύματα για τον θάνατο της ηθοποιού άρχισαν να διαχέονται στο διαδίκτυο το μεσημέρι της Κυριακής (6/11). Λίγη ώρα αργότερα, σχετικά με τον θάνατο της Μίνας Αδαμάκη πήρε θέση ο Σπύρος Μπιμπίλας. Με ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος του ΣΕΗ ανέφερε ότι δεν μπορεί να τις επιβεβαιώσει, καθώς δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί του άνθρωποι του περιβάλλοντος της Ελληνίδας ηθοποιού. Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτησή του:

«Η είδηση που κυκλοφορεί εδώ και μια ώρα περί θανάτου της αγαπημένης μας Μίνας Αδαμάκη δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί προς το παρόν από εμένα, δεν με έχουν ειδοποιήσει δικοί της άνθρωποι. Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ας το σεβαστούμε όλοι κι ας περιμένουμε, άσκοπο να μου τηλεφωνούν τόσοι πολλοί άνθρωποι από κάθε είδους μέσο. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας».

Η είδηση που κυκλοφορεί εδώ και μια ώρα περί θανάτου της αγαπημένης μας Μίνας Αδαμακη δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί προς...

Posted by Σπύρος Μπιμπίλας on Sunday, November 6, 2022

Μίνα Αδαμάκη - Η ζωή και η καριέρα της στην τηλεόραση, στο θέατρο και στον κινηματογράφο

Η Μίνα Αδαμάκη γεννήθηκε στον Βόλο στις 17 Ιουλίου 1944. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν (1966).

Η πρώτη εμφάνιση έγινε στο θέατρο, ως μαθήτρια ακόμα, με το Θέατρο Τέχνης, όπου και σπούδαζε τότε, στο έργο «Η δολοφονία του Ζαν - Πωλ Μαρά».

Σε νεανική ηλικία η Μίνα Αδαμάκη σπούδασε στο Λονδίνο κουκλοθέατρο και παντομίμα. Είχε ιδρύσει τον θίασο «Θεατρική Συντεχνία ». Επίσης υπήρξε ιδρυτικό μέλος της «Ελεύθερης Σκηνής ». Η Μίνα Αδαμάκη ήταν απόφοιτος και της Νομικής Σχολής Αθηνών.

Η Μίνα Αδαμάκη είχε παίξει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες. Ορισμένες από αυτές είναι οι «Τρεις Χάριτες», «Safe Sex» και «Τo κλάμα βγήκε απ’ τον παράδεισο».

Safe Sex - Η Καλύτερη ατάκα της Μίνας Αδαμάκη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ