Ελλαδα

Ηλίας Ζερβός: Τα δάκρυα on air για τα παιδικά χρόνια στην Κωνσταντινούπολη (βίντεο)

«Θεωρούσα ότι ήταν απαγορευμένη πόλη ο τόπος που γεννήθηκα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο ηθοποιός Ηλίας Ζερβός συγκινείται μιλώντας για τα παιδικά χρόνια στην Κωνσταντινούπολη
Ο ηθοποιός Ηλίας Ζερβός συγκινείται μιλώντας για τα παιδικά χρόνια στην Κωνσταντινούπολη

Ηλίας Ζερβός - Τα παιδικά χρόνια στην Κωνσταντινούπολη, οι μεταγλωττίσεις και ο ρόλος του δικηγόρου σε «Κωνσταντίνου και Ελένης» και «Άκρως Οικογενειακόν»

Η είδηση ότι πέθανε ο Ηλίας Ζερβός, σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Ο δικηγόρος στις τηλεοπτικές σειρές «Κωνσταντίνου και Ελένης» και «Άκρως Οικογενειακόν» έφυγε από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 65 ετών.

Ο Ηλίας Ζερβός είχε δανείσει τη φωνή του σε κινούμενα σχέδια των 90's και 00's, έχοντας μεταξύ άλλων τον ρόλο του αφηγητή.

Πριν από δύο χρόνια ο Ηλίας Ζερβός είχε μιλήσει σε εκπομπή της ΕΡΤ για τη ζωή και την καριέρα του, με αφορμή τη συμμετοχή του στη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Όταν αναφέρθηκε στην Κωνσταντινούπολη, την οποία εγκατέλειψε μαζί με την οικογένειά του σε ηλικία 8 ετών, δεν άντεξε και «λύγισε» on air.

 «Συγγνώμη, με συγκίνησε αυτό που βάλατε… Είχα φύγει από την Κωνσταντινούπολη το 1964, σε ηλικία 8 ετών και ήρθαμε στην Ελλάδα. Εδώ ήμασταν Τούρκοι, για τους Τούρκους ήμασταν Έλληνες» ανέφερε ο Ηλίας Ζερβός.

Και πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός: «Επειδή γεννήθηκα εκεί, είχα τούρκικη υπηκοότητα… Θεωρούσα ότι ήταν απαγορευμένη πόλη ο τόπος που γεννήθηκα. Και κατάφερα να πάω με αφορμή την "Πολίτικη Κουζίνα" μετά από 40 χρόνια».

«Μου ήρθαν πολλές αναμνήσεις που της είχα ξεχάσει. Συγγνώμη που συγκινούμαι…» κατέληξε ο Ηλίας Ζερβός, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 65 ετών.

Ο Ηλίας Ζερβός στην παρέα του φλΕΡΤ | 04/11/2020 | ΕΡΤ

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ