Ελλαδα

Μάνδρα: Τι κατέθεσαν ο αδελφός και ο πατέρας του νεκρού 17χρονου

Ο ανήλικος είχε δεχθεί σφαίρα στον αυχένα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Νεκρός 17χρονος στη Μάνδρα: Ο μοιραίος πυροβολισμός από κυνηγετικό όπλο και η ανάκριση πατέρα και αδελφού

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής έχει αναλάβει την υπόθεση θανάτου του 17χρονου στη Μάνδρα Αττικής. Ο πατέρας και ο αδελφός του προσήλθαν το βράδυ της Πέμπτης (4/11) στη ΓΑΔΑ προκειμένου να καταθέσουν για το έγκλημα. Ο ανήλικος εντοπίστηκε νεκρός με μία σφαίρα στον αυχένα από κυνηγετικό όπλο το απόγευμα και αρχικά οι αρχές αναζητούσαν τον αδελφό του, με τον οποίο είχε μεταβεί στην περιοχή «Λούτσα» για να μαζέψουν τα πρόβατα. 

Οι έρευνες των αστυνομικών στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση. Όπως ανέφερε ο πολύτεκνος πατέρας του στους αστυνομικούς, είχε στείλει τον 17χρονο και τον 14χρονο αδελφό του στην περιοχή προκειμένου να μαζέψουν τα πρόβατα. Ο 14χρονος, που ήταν μαζί με το θύμα, είπε στους αστυνομικούς ότι βοσκούσαν τα πρόβατα και κάποια στιγμή χάθηκαν μέσα στο δάσος. «Έψαχνα να τον βρω και δεν τον έβρισκα και γι’ αυτό σηκώθηκα και έφυγα και γύρισα σπίτι» είπε ο ανήλικος.

Ο 17χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε δρόμο ερημικής περιοχής στη θέση «Λούτσα» από διερχόμενο πολίτη, ο οποίος ειδοποίησε την Άμεση Δράση. Δίπλα στη σορό του 17χρονου βρέθηκε ένας κάλυκας από κυνηγητικό όπλο, αλλά όχι το ίδιο το όπλο. 

Ο πατέρας φέρεται να επισήμανε ότι ο ίδιος δεν κατέχει καραμπίνα, όμως, πληροφορίες του ΣΚΑΪ αναφέρουν ότι τα παιδιά είχαν μαζί τους το όπλο ως εργαλείο άμυνας σε περίπτωση επίθεσης. 

Πατέρας και αδελφός παραμένουν στη ΓΑΔΑ.