Κίνηση τώρα: Ποια είναι η κατάσταση στον Κηφισό - Η ανακοίνωση της Περιφέρειας (βίντεο)
Δείτε τον χάρτη με την κίνηση αυτή την ώρα
Σπασμένος σωλήνας υδροδότησης της ΕΥΔΑΠ στον Κηφισό - Η κατάσταση της κίνησης τώρα - Ο χάρτης
Κυκλοφοριακή συμφόρηση επικρατεί από το πρωί στη λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα ανόδου, καθώς στο ύψος της γέφυρας Βρυούλων έσπασε σωλήνας υδροδότησης της ΕΥΔΑΠ.
O όγκος του νερού που εξέρχεται από τον σπασμένο σωλήνα είναι πολύ μεγάλος με αποτέλεσμα η κίνηση των αυτοκινήτων να γίνεται εδώ και αρκετές ώρες με μεγάλη δυσκολία.
Η ανακοίνωση της περιφέρειας:
«Η Περιφέρεια Αττικής και τα στελέχη της αμέσως μόλις διαπιστώθηκε από το κέντρο διαχείρισης κυκλοφορίας η θραύση του αγωγού της ΕΥΔΑΠ στο ύψος της Γέφυρας των Βρυούλων στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία προέβησαν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να επιληφθούν της αντιμετώπισης του προβλήματος οι αρμόδιοι φορείς» αναφέρει η ανακοίνωση.
Και προστίθεται: «Συγκεκριμένα, τα στελέχη της Περιφέρειας προχώρησαν στην ενημέρωση της Τροχαίας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και της ΕΥΔΑΠ για την άμεση διακοπή υδροδότησης και την αποκατάσταση της ζημιάς. Επιπλέον, επικουρικά τα ειδικά βαν οδικής ασφάλειας της Περιφέρειας μετέβησαν στο σημείο, ενώ υπάρχει συνεχής ενημέρωση στις πινακίδες matrix της Περιφέρειας Αττικής. Να σημειωθεί ότι ο αγωγός χτυπήθηκε από διερχόμενο φορτηγό το οποίο δεν τήρησε τον περιορισμό ύψους».
Πώς έσπασε ο αγωγός της ΕΥΔΑΠ στον Κηφισό - Οι πρώτες εικόνες
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο κεντρικός αγωγός της ΕΥΔΑΠ στη Νέα Φιλαδέλφεια βρίσκεται κολλητά στη γέφυρα που περνά πάνω από τον Κηφισό.
Διερχόμενο φορτηγό φαίνεται ότι δεν υπολόγισε σωστά το ύψος της γέφυρας, με αποτέλεσμα να βρει στον αγωγό της ΕΥΔΑΠ. Ακολούθησε μεγάλη διαρροή υδάτων στον Κηφισό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση θα συζητηθεί την Τετάρτη στη πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών.
Το πόρισμα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση των υποδομών
Για τη Δημοκρατία στο Ιράν!
Εκτροπές, άρσεις και απαγορεύσεις κυκλοφορίας λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων σε βασικούς άξονες
225 νικητές της δεύτερης κατηγορίας κέρδισαν από 100.000 ευρώ
Η εκδήλωση εντάσσεται στον πρώτο κύκλο δημόσιων συζητήσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»
Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
Η αντιπροσωπεία των αγροτών είναι 25μελής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε στους κατηγορούμενους το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά τη πράξη
Πώς σώθηκαν όλα τα παιδιά του χωριού - Πού οφείλεται το φαινόμενο
«Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας οδηγήσει στον βούρκο του» - Πώς ξεκίνησε η αντιπαράθεση
«Λες ηλιθιότητες, έχουμε ξεφτιλιστεί, παίρνεις γραμμή από τον Περισσό και ταλαιπωρείς τον κόσμο» - «Aπό βλακεία σε βλακεία το πας»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού καταγράφηκε η χαμηλότερη θερμοκρασία
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι δήλωσε μετά το συμβάν
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.