Ελλαδα

Στη ΓΑΔΑ ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου - Πού συνελήφθη

Η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Συνελήφθη ο βιαστής με το τατουάζ του Παλαιού Φαλήρου

Στη ΓΑΔΑ, στα κρατητήρια της ασφάλειας, βρίσκεται ο βιαστής με το τατουάζ του Παλαιού Φαλήρου, τον οποίο τη νύχτα παρέδωσαν οι αλβανικές αρχές στις ελληνικές. Τον καταζητούμενο βιαστή με το τατουάζ, συνέλαβαν οι αλβανικές Αρχές και τον παρέδωσαν στις 02:30 της Τρίτης στις ελληνικές Αρχές στα ελληνοαλβανικά σύνορα. Η ΕΛ.ΑΣ. είχε ενημερώσει ότι ο 45χρονος βρίσκεται στην Αλβανία και είχε ζητήσει την συνεργασία της γειτονικής χώρας.

Τη σύλληψη του ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης Τάκης Θεοδωρικάκος. «Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας,καθως και μετά από 3 τηλεφωνικες επικοινωνίες του Τάκη Θεοδωρικάκου με τον Αλβανό ομόλογο του, ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιο Φάληρο βρίσκεται στα χέρια της ελληνικής αστυνομίας. Θα οδηγηθεί στην ελληνική δικαιοσύνη για την άνανδρη, απάνθρωπη και εγκληματική συμπεριφορά του».

Ο 45χρονος κατηγορείται, ύστερα από καταγγελίες, ότι βίασε μία γυναίκα και αποπειράθηκε να βιάσει ακόμη μία στο Παλαιό Φάληρο.  Να σημειωθεί ότι ο 45χρονος σκόρπισε τον τρόμο σε πολύ μικρή απόσταση από το σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο, εκεί όπου μένει μαζί με τη μητέρα του τα τελευταία τρία χρόνια. Η επίθεση σε βάρος της 24χρονης στην οδό Αγίας Τριάδας έγινε μόλις 600 μέτρα από το σπίτι του, ενώ η στάση της Αγίας Σκέπης όπου η 34χρονη βιάστηκε, είναι 800 μέτρα μακριά από το διαμέρισμά του.

Ο 45χρονος, σύμφωνα με τους γείτονές του, είναι ένα άτομο που καταναλώνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ καθημερινά ενώ πολλές ήταν οι περιπτώσεις όπου φώναζε στη μητέρα του στην οποία δημιουργούσε προβλήματα με τη συμπεριφορά του. Οι ένοικοι της πολυκατοικίας αναφέρουν επιπλέον πως κατά το παρελθόν είχε χτυπήσει βίαια μια γυναίκα η οποία χρειάστηκε τη βοήθειά τους για να σωθεί.