Ελλαδα

Κίνηση τώρα: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, Αττική οδό, κάθοδο Κηφισίας και Κατεχάκη

Σε ποιους δρόμους εντοπίζονται δυσκολίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση τώρα σε δρόμους της Αθήνας
Κίνηση τώρα σε δρόμους της Αθήνας © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Κίνηση τώρα: Οι δρόμοι με μποτιλιάρισμα, καθυστερήσεις και δυσκολίες για τους οδηγούς το πρωί της Δευτέρας (31/10)

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τη Λένορμαν έως τη Νέα Φιλαδέλφεια. Δυσκολίες και στην κάθοδο στο ύψος των Αγίων Αναργύρων.

Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Φυλής και τη Λεωφόρο Δημοκρατίας προς την πλατεία Αγίων Αναργύρων. Κλειστή η άνοδος από τα Μυκονιάτικα έως τον ομώνυμο ναό λόγω πανηγυριού. Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το Ζεφύρι μέχρι τον κόμβο της Λεωφόρου Ηρακλείου και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το ύψος του Γέρακα έως το Δαχτυλίδι της Λεωφόρου Κηφισίας.

Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας, στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου και από τον Φάρο Ψυχικού έως την Πανόρμου. Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Αυξημένη κίνηση στην Παραλιακή προς Πειραιά στο ύψος της Λεωφόρου Αλίμου. Προβλήματα στην κάθοδο της Μεσογείων στο ύψος του Ερρίκος Ντυνάν.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρο Συγγρού από Καλλιρρόης έως τη Διάκου. Δύσκολη η άνοδος της Αρδηττού και η κάθοδος της Βασιλίσσης Σοφίας.

Χαμηλές ταχύτητες στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών στο ύψος του Σκαραμαγκά. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά περίπτωση λόγω και των μετακινήσεων του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας που επισκέπτονται επίσημα τη χώρα μας.

kin0930b

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ