Ελλαδα

Βιασμός στο Παλαιό Φάληρο - Αναζητείται από την αλβανική αστυνομία ο 45χρονος

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αποτελέσματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναίκα πίσω από κουρτίνα
© Unsplash

Αναζητείται από την αλβανική αστυνομία ο 45χρονος που κατηγορείται για βιασμό και απόπειρα βιασμού στο Παλαιό Φάληρο

Πηγές από τη διεύθυνση Αστυνομίας Αργυρόκαστρου επιβεβαιώνουν ότι ο 45χρονος που κατηγορείται, ύστερα από καταγγελίες, ότι βίασε μία γυναίκα και αποπειράθηκε να βιάσει ακόμη μία στο Παλαιό Φάληρο, εισήλθε στο αλβανικό έδαφος μέσω διάβασης της Κακαβιάς στις 27 Οκτωβρίου το πρωί και προχώρησε ομαλά το ταξίδι του, εφόσον δεν υπήρχε καμία ύποπτη υπόδειξη από ελληνικής πλευράς.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Δημόσιας Τάξης της Αλβανίας Γκέντσι Μουλάι είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι, αμέσως μετά τη λήψη σήματος από την ελληνική αστυνομία, η αλβανική αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και ασκεί ελέγχους για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του καταγγελλόμενου, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα.

«Ήρθε με μαχαίρι» περιγράφει η 34χρονη για τον βιασμό της

«Ήρθε με μαχαίρι και έγινε ό,τι έγινε», δηλώνει η 34χρονη που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε στάση λεωφορείου στο Παλαιό Φάληρο.

Σε δηλώσεις της στο OPEN, η 34χρονη υποστήριξε ότι ο άνδρας την τράβηξε σε ένα διπλανό πάρκο και ότι δεν ήταν κανείς εκεί για να ακούσει και να μπορέσει να τη βοηθήσει. Όπως τόνισε, «τον έβλεπε πρώτη φορά στη ζωή της» και είπε ότι ήταν περίπου 40 ετών. «Με άφησε να φύγω, εγώ πήγα στη δουλειά μου κανονικά και εκεί τους το είπα και πήρα τηλέφωνο την Αστυνομία» υποστήριξε η 34χρονη, ενώ πρόσθεσε ότι «μου είπε ότι ήθελε τον αριθμό μου».

Σε ερώτηση για το τι έκανε μετά, η ίδια απάντησε ότι «πήγα εκεί που ήμουν ξανά και ευτυχώς ήταν ένας συνάδελφος που δεν τον γνώριζα προσωπικά. Ξαναγύρισε αυτός και μου είπε ότι άμα μιλήσω θα με σκοτώσει».

Οι αρχές έχουν αναζητήσει το υλικό από κάμερες της περιοχής. Η γυναίκα κλήθηκε να αναγνωρίσει πρόσωπα μέσα στη λίστα των σεσημασμένων, ωστόσο, κανένα από τα άτομα που είδε δεν ήταν ο βιαστής της.

Στην περιγραφή της στις αρχές είπε ότι ο βιαστής της είναι ένας εύσωμος άνδρας με ύψος 1,65-1,70 με καστανά μαλλιά, που φορούσε άσπρα ρούχα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ