Ελλαδα

Γνωστός στις Αρχές ο δράστης της επίθεσης κατά του επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου στη Βαρυμπόμπη

Έρευνες για τον εντοπισμό του – Τι είπε ο δικηγόρος του θύματος

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Δολοφονική επίθεση στη Βαρυμπόμπη: Σε εξέλιξη οι έρευνες για τη σύλληψη του 26χρονου – Κάμερες έχουν καταγράψει την επίθεση

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της ΕΛΑΣ, για τον εντοπισμό του 26χρονου, που φέρεται να είναι αυτός που επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο 26χρονος, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί, κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βαριά σωματική βλάβη αλλά και για τον νόμο περί όπλων.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ οι Αρχές έχουν στην κατοχή τους βίντεο από κάμερες ασφαλείας, το οποίο έχει καταγράψει όλο το επεισόδιο.

Παράλληλα, αστυνομικοί έχουν πάρει καταθέσεις από το οικογενειακό περιβάλλον του 26χρονου αλλά και γείτονές του.

Νωρίτερα ο δικηγόρος του επιχειρηματία, μιλώντας στον ALPHA, επιβεβαίωσε ότι ο 58χρονος έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

«Ξέρουμε ποιος είναι ο δράστης και είναι σεσημασμένος» είπε ο δικηγόρος του Γιάννη Μάρκου, σημειώνοντας ότι δεν υπήρχε καμία συμπλοκή με τον 26χρονο, ο οποίος κατάφερε 15 μαχαιριές στον 58χρονο επιχειρηματία, ενώ βρισκόταν σε καντίνα στην Βαρυμπόμπη.

«Αυτό το οποίο με ενδιαφέρει εμένα είναι να γίνει ανάλυση του οπτικού υλικού που υπάρχει και από το κατάστημα που έγινε το περιστατικό, αλλά και στο μπαρ που βρισκόντουσαν μία ώρα πριν» είπε ο Γιάννης Μαρακάκης. «Στο μπαρ δεν υπήρχε καμιά συμπλοκή μεταξύ του 26χρονου και του εντολέα μου» πρόσθεσε ο δικηγόρος του 58χρονου επιχειρηματία.

Σημειώνεται ότι το δεύτερο άτομο που εμπλέκεται στην υπόθεση, ηλικίας 19 ετών, οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου στον εισαγγελέα, όπου έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

Πληροφορίες από ΕΡΤ, ALPHA