Ελλαδα

Ο Γιάννης Μάρκου είναι ο επιχειρηματίας που δέχθηκε την επίθεση με 15 μαχαιριές

Έχει ήδη υποβληθεί σε τρία χειρουργεία

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Γιάννης Μάρκου: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που δέχθηκε την επίθεση με 15 μαχαιριές - Η κατάσταση της υγείας του

O επιχειρηματίας, Γιάννης Μάρκου, είναι ο άνθρωπος που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι έξω από καντίνα στη Βαρυμπόμπη, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Όλα ξεκίνησαν στις 4.30 τα ξημερώματα μπροστά σε μια καντίνα της Βαρυμπόμπης. Ο επιχειρηματίας είχε πάει εκεί μαζί με δύο ακόμα άνδρες, όταν διαπληκτίστηκαν με δύο νεαρούς ηλικίας 19 και 26 ετών για τη σειρά που θα διατηρούσαν στο κατάστημα. Ξαφνικά, ο 26χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε 15 φορές τον άτυχο άνδρα.

Αμέσως τράπηκαν σε φυγή.

Οι Αρχές έχουν συλλάβει τον έναν από τους δύο νεαρούς που επιτέθηκαν στον Γιάννη Μάρκου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται από πλευράς ΕΛ.ΑΣ. η έρευνα για να βρεθεί και ο δεύτερος δράστης ο οποίος είναι 26 ετών. Ο 19χρονος που είναι στα χέρια της Αστυνομίας κατηγορείται για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ ο 26χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΟPEN, ο επιχειρηματίας έχει υποβληθεί σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις και εξακολουθεί να βρίσκεται στη ΜΕΘ.

Ο Γιάννης Μάρκου δραστηριοποιείται στον χώρο του real estate εδώ και χρόνια στα βόρεια προάστια και είναι γνωστός στους κοσμικούς κύκλους.

Στο παρελθόν διατηρούσε πολλά χρόνια σχέση με το μοντέλο και παρουσιάστρια Τζούλια Νόβα.