Ελλαδα

35χρονος οδηγός ταξί στη Θεσσαλονίκη εξαφανίστηκε μαζί με το όχημά του

Αγνοείται τις τελευταίες 10 ημέρες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ταξί Θεσσαλονίκης
Συναγερμός για την εξαφάνιση οδηγού ταξί στη Θεσσαλονίκη © EUROKINISSI

Θεσσαλονίκη: Εξαφάνιση οδηγού ταξί - Οι έρευνες συναδέλφων του και τα στοιχεία του οχήματος

Ένας 35χρονος οδηγός ταξί έχει εξαφανιστεί μαζί με το όχημα που οδηγεί εδώ και 10 ημέρες στη Θεσσαλονίκη, με τους συναδέλφους του να μην έχουν καταφέρει ακόμη να έρθουν σε επικοινωνία μαζί του, παρά τις συνεχείς κλήσεις στο κινητό του τηλέφωνο, το οποίο παραμένει κλειστό.

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί «Ο Ερμής», Κλήμη Λεοντιάδη, «πρόκειται για οδηγό, ο οποίος αγνοείται μαζί με το όχημα του ιδιοκτήτη στο οποίο εργαζόταν». Ο κ. Λεοντιάδης, έκανε γνωστό πώς ενημερώθηκε τη δευτέρα για την εξαφάνιση και αμέσως «πληροφορήσαμε όλα τα Ραδιοταξί, αλλά και την Αστυνομία, για το συγκεκριμένο συμβάν. Τον ψάχνουμε μανιωδώς διότι φοβόμαστε μήπως έχει πάθει κάτι, αλλά έχει κλειστό το κινητό τηλέφωνό του. Κλειστό είναι και το τηλέφωνο του πατέρα του».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ο οποίος αγνοείται, είναι 35 ετών και οδηγεί ένα Peugeot 301, με αριθμό κυκλοφορίας ΤΑΕ 4749.

Εξαφάνιση οδηγού ταξί στη Θεσσαλονίκη: Φόβοι για εγκληματική ενέργεια

Όπως ανάφερε στο ΟPEN ο κ. Άνθιμος Σαχπαζής, ιδιοκτήτης του ταξί, ο οδηγός ηλικίας περίπου 35 ετών εμφανίστηκε προ τετραμήνου κι έκανε επινοικίαση του οχήματος. «Όλα πήγαιναν καλά στην αρχή», αλλά εδώ και μέρες ψάχνουμε και το αμάξι και τον οδηγό» είπε ο κ. Σαπχαζίδης και πρόσθεσε: «Τον ψάχνουμε, το κινητό είναι κλειστό, το αμάξι είναι άφαντο».

Σχετικά με τους οικείους του, ο ιδιοκτήτης του ταξί, είπε ότι δεν γνωρίζει κάτι περισσότερο για τον αγνοούμενο οδηγό και την οικογένειά του, ενώ εξέφρασε και την ανησυχία μήπως δεν κρύβεται από πίσω το ενδεχόμενο κλοπής του ταξί, αλλά, εγκληματική ενέργεια μιας και «το ταξί είναι μια επικίνδυνη δουλειά… Πιστεύω να είναι καλά ο άνθρωπος».

Θρίλερ με οδηγό ταξί που αγνοείται στη Θεσσαλονίκη | Ανοιχτή επικοινωνία 26/10/2022 | OPEN TV

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ