Ελλαδα

Άγρια συμπλοκή οπαδών σε καφέ στο κέντρο της Αθήνας - Βίντεο ντοκουμέντο

Ωμή επίθεση σε υπαλλήλους, τους πέταξαν μέχρι και τραπέζι

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αίσθηση προκαλεί βίντεο που καταγράφει περιστατικό βίας σε καφετέρια στο κέντρο της Αθήνας – Άγνωστοι εισέβαλαν στον χώρο και επιτέθηκαν σε υπαλλήλους.

Ένα σκληρό βίντεο με περιστατικό οπαδικής βίας φέρνει στο φως η ΕΡΤ. Πρόκειται για τη συμπλοκή οπαδών της ίδιας ομάδας, σε καφέ στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως φαίνεται από την καταγραφή κάμερας ασφαλείας, στο καφέ εισέβαλαν τουλάχιστον επτά άτομα, κάποιοι με τα πρόσωπα καλυμμένα με καπέλα και μάσκες και κινήθηκαν εναντίον των υπαλλήλων, αρχίζοντας να τους γρονθοκοπούν.

Στη συνέχεια, τους έριξαν στο έδαφος και συνέχισαν να τους κλωτσούν. Έναν μάλιστα τον χτύπησαν στο κεφάλι με μπουκάλι μπύρας, ενώ δεν δίστασαν να πετάξουν με μένος μεταλλικό τραπέζι και καρέκλα.

Κάποια στιγμή, στην αντίληψη ενός εκ των δραστών έπεσε η ύπαρξη κάμερας ασφαλείας. Το συγκεκριμένο άτομο την άρπαξε, την πέταξε κάτω και στη συνέχεια επιχείρησε να πάρει το καταγραφικό υλικό, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Το υλικό παραδόθηκε στη γενική αστυνομική διεύθυνση Αττικής και εξετάζεται το ποιοι είναι οι εμπλεκόμενοι. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ανάμεσα στους δράστες βρίσκονται άτομα του ποινικού χώρου, τα οποία πρόσφατα είχαν εκτίσει και ποινή φυλάκισης για ανάλογα περιστατικά.