Ελλαδα

Άννα Φόνσου: «Δεν είχα τα ανατομικά προσόντα για να είμαι σύμβολο του σεξ»

Γιατί δεν βλέπει ποτέ τις ταινίες της

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Άννα Φόνσου εφ' όλης της ύλης - Η συνέντευξη της ηθοποιού για τη ζωή και την καριέρα της

Η Άννα Φόνσου μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν», απάντησε σε ερώτηση για το αν θεωρούσε τον εαυτό της σύμβολο του σεξ.

«Α πα πα. Καμία σχέση δεν έχω με αυτό. Δεν είχα ούτε τα ανατομικά προσόντα για να έχω τον τίτλο. Δεν ήμουν αλλά επειδή έβγαινα με μαγιό, ήμουν αδύνατη, 48 κιλά, το έλεγαν. Δεν με ενδιέφερε που το έλεγαν, διότι εγώ ασχολιόμουν με το θέατρο και με όσα έκανα» ξεκαθάρισε.

Παράλληλα, η Άννα Φόνσου γνωστοποίησε ότι δεν παρακολουθεί τις ταινίες της: «Δεν τις βλέπω ποτέ. Όλοι οι φίλοι της ζωής μου που παίξαμε μαζί έχουν πεθάνει. Έχω και τον φόβο για το πότε θα φύγω κι εγώ για να ολοκληρωθεί το πλάνο. Μου φέρνουν νοσταλγία και δεν το θέλω».

Άννα Φόνσου για Αλίκη Βουγιουκλάκη και Τζένη Καρέζη: «Μου λείπουν και οι δύο»

Αναφορικά με το παρελθόν και τα πρόσωπα που της λείπουν, η Άννα Φόνσου είπε: «Μου λείπει η Αλίκη, μου λείπει η Τζένη. Κάθε μέρα διαβάζω ένα ποίημα που λέει θα βγω παρέα με τις νεκρές μου φίλες. Πραγματικά δεν μπορώ να διανοηθώ πολλές φορές πως είναι μεσημέρι και δεν μιλάω στο τηλέφωνο με την Αλίκη ή με την Ζωή για να τους πω τι θα κάνετε τo βράδυ. Με την Τζένη που είχαμε και μπουτίκ δίπλα δίπλα. Ήταν φίλοι της καρδιάς μου».

Σχετικά με τη φημολογούμενη κόντρα ανάμεσα στην Τζένη Καρέζη και την Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Άννα Φόνσου υπογράμμισε: «Όχι, όχι, έτσι έλεγαν και για εμένα με την Βουγιουκλάκη. Αυτά τα είχε δημιουργήσει ο τύπος απλά για να ασχολούνται».

Κλείνοντας, η Άννα Φόνσου αναφέρθηκε στον Γιώργο Μαρίνο και την απόφασή του να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας: «Δεν θέλω να μιλάω πια για αυτό. Ίσως είναι και η τελευταία φορά. Ο Γιώργος Μαρίνος είναι ένα άτομο που θαύμαζα πολύ, χωρίς να τον γνωρίζω και έτυχε στην περιπέτεια της υγείας του, να είμαι κοντά. Μόνος του μου είπε, όταν έφυγε από το "Σπίτι του ηθοποιού" πως δεν θέλει πλέον να ασχοληθεί ξανά κανένας μαζί του. Έχω μάθει ότι είναι πολύ καλά».