- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Σκύλος καθόταν για τρεις μέρες δίπλα στον νεκρό ιδιοκτήτη του
Εντοπίστηκε από εργάτη που τον έψαχνε
Πλατανιάς Πηλίου - Σκύλος καθόταν δίπλα στον νεκρό ιδιοκτήτη του για τρεις ημέρες - Πώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του
Ένας σκύλος καθόταν επί τρεις ημέρες δίπλα στο άψυχο σώμα του ιδιοκτήτη του στον Πλατανιά Πηλίου.
Ο Ευτύχας, 60χρονος εργάτης από το Πακιστάν, ζούσε στην περιοχή με τον σκύλο του. Προ ημερών, ωστόσο, έφυγε από τη ζωή και δεν είχε δώσει σημεία ζωής.
Κάποια ημέρα, όμως, τον αναζήτησε άλλος εργάτης για μία δουλειά. Πήγε, λοιπόν, στο σπίτι του, του χτυπούσε την πόρτα, αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση. Ακόμα και το σκυλί του δεν γάβγισε.
Τότε, τον κάλεσε στο τηλέφωνο και άκουσε τον ήχο του κινητού μέσα από το σπίτι. Ανησύχησε και έτσι κάλεσε την αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα βρήκαν τον Ευτύχα πεσμένο στο πάτωμα και το κυνηγόσκυλο δίπλα του.
«Έκανε κάποια μεροκάματα δεξιά κι αριστερά και έδειχνε να του αρέσει η ζωή στο χωριό», ανάφερε για τον άτυχο 60χρονο, κάτοικος της περιοχής.
«Ήταν τρεις ημέρες άφαντος, μου είπαν, αλλά που να πάει το μυαλό των ανθρώπων ότι είχε πάθει κακό… Σαν να έφυγε ένα κομμάτι της καθημερινότητας του χωριού. Η αιτία θανάτου θα φανεί από την ιατροδικαστική εξέταση... Θα φροντίσουμε το σκυλάκι του, τον μοναδικό μάλλον πραγματικό φίλο που αφήνει πίσω του… Ήταν τις τρεις αυτές ημέρες δίπλα του – άγαλμα ακούνητο χωρίς φαγητό, χωρίς νερό και κυρίως χωρίς γαβγίσματα… Πενθούσε πεσμένο στο πάτωμα του δωματίου που έμενε φίλο του», πρόσθεσε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.