Ελλαδα

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 63χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό δύο ανήλικων αγοριών στον Αγ. Παντελεήμονα

Τα παιδιά είχαν μιλήσει στη μητέρα τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 63χρονος που κατηγορείται για βιασμό δύο ανήλικων αγοριών στον Αγ. Παντελεήμονα
Ο 63χρονος που κατηγορείται για βιασμό δύο ανήλικων αγοριών στον Αγ. Παντελεήμονα © astynomia.gr

Άγιος Παντελεήμονας: Τα στοιχεία του 63χρονου που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων - Το χρονικό της υπόθεσης

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική διάταξη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία, οι φωτογραφίες, καθώς και η ποινική διώξη που ασκήθηκε σε βάρος 63χρονου, που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους κατ' εξακολούθηση.

Ειδικότερα, πρόκειται για τον Γούβαλη Νικόλαο του Ιωάννη και της Αναστασίας, γεννηθέντα την 4-7-1959 στη Λαμία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, σε βάρος του 63χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό με παθόντα ανήλικο, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, με παθόντα που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση και οπλοφορία.

Η ΕΛΑΣ αναφέρει ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 63χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη τις βραδινές ώρες της Κυριακής (9/10) στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 63χρονος κατηγορείται ότι διέπραξε τις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις σε βάρος δύο ανηλίκων αγοριών στην Αθήνα.

Ο κατηγορούμενος είναι γνώριμος στις Αρχές, καθώς και στο παρελθόν είχε συλληφθεί για αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας, ενώ είχε δικαστεί για παρόμοια αδικήματα.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν τα δύο ανήλικα παιδιά ηλικίας 7 και 8 ετών μίλησαν στη μητέρα τους για τις ασελγείς πράξεις του 63χρονου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ