Ελλαδα

Θύμα απαγωγής από πέντε άτομα η 14χρονη Μαρκέλλα από τη Νίκαια - Την κακοποίησαν σεξουαλικά

Την άφησαν να φύγει λόγω δημοσιότητας

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θύμα απαγωγής από πέντε άτομα η 14χρονη Μαρκέλλα από τη Νίκαια - Την κακοποίησαν σεξουαλικά
Η 14χρονη Μαρκέλλα από τη Νίκαια

Νίκαι - Αρπαγή 14χρονης Μαρκέλλας: «Κακοποιήθηκε και σωματικά και σεξουαλικά», καταγγέλει ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού.

Βρέθηκε στο Μακρόπουλο η 14χρονη Μαρκέλλα από τη Νίκαια, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Η κοπέλα τηλεφώνησε στους γονείς της και τους ανέφερε πως είναι στα ΚΤΕΛ στο Μαρκόπουλο. «Ελάτε να με πάρετε» τους είπε. Οι γονείς έσπευσαν στο σημείο και τη βρήκαν.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστα Γιαννόπουλο, «ήταν απαγωγή από πέντε άτομα στα χέρια των οποίων η 14χρονη Μαρκέλλα πέρασε μια φρικτή κατάσταση». Όπως κατήγγειλε, δε, οι απαγωγείς της 14χρονης από την Νίκαια την κακοποίησαν «και σωματικά και σεξουαλικά, καθώς προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν», διευκρινίζοντας σε επόμενη ερώτηση ότι στόχος τους ήταν να εκδίδουν την Μαρκέλλα.

«Τελικά λόγω της δημοσιότητας που υπήρξε, αναγκάστηκαν να την αφήσουν το βράδυ της Πέμπτης», πρόσθεσε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού διευκρινίζοντας ότι η 14χρονη βρέθηκε τελικά στο Μαρκόπουλο. «Ήταν σε φρικτή κατάσταση η Μαρκέλλα. Βρέθηκε στο Μαρκόπουλο το βράδυ της Πέμπτης, επικοινώνησε με τους γονείς της και στη συνέχεια πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να υποβληθεί καταγγελία» κατέληξε ο κ. Γιαννόπουλος.

Αρπαγή 14χρονης - Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

Η περιπέτεια της Μαρκέλλας Τ. 14 ετών, έληξε σήμερα δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Η Μαρκέλλα Τ. κατάφερε να διαφύγει της Οδύσσειας που πέρασε από την ημέρα της εξαφάνισής της στις 7/10/22, όταν απήχθη, παρά τη θέλησή της, από ενήλικα άτομα από την περιοχή της Νίκαιας. Το κορίτσι ταλαιπωρήθηκε στα χέρια αγνώστων που προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν. Από σεβασμό στο παιδί και στο μέλλον του δεν θα περιγράψουμε την φρίκη που βίωσε.

Στο παρόν, βρίσκεται ανακουφισμένη και ασφαλής κοντά στην οικογένειά της ενώ ψυχολόγος του Συλλόγου βρίσκεται δίπλα της, με στόχο την άμεση και ολιστική υποστήριξη του παιδιού μετά από την τραυματική εμπειρία που έζησε.

Νίκαια - Το χρονικό της εξαφάνισης της 14χρονης

Το βράδυ της Παρασκευής όταν η 14χρονη μαζί με την αδερφή της κατευθύνονταν προς το φούρνο της γειτονιάς τους ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά τους ένας άνδρας ο οποίος άρπαξε με τη βία το κοριτσάκι, το έσυρε με το ζόρι μέσα στο αυτοκίνητό του και εξαφανίζονται.

Η οικογένεια της Μαρκέλλας πήγε αμέσως στην αστυνομία και ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός για την αρπαγή της. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η αδερφή της 14χρονης στους αστυνομικούς μέσα στο αμάξι που εξαφανίστηκε μαζί με την αδερφή της υπήρχαν άλλα έξι άτομα.

Όπως είχε δηλώσει η μητέρα του κοριτσιού, δεν ήταν η πρώτη φορά που η μικρή έπεφτε θύμα αρπαγής από τον συγκεκριμένο ενήλικα. Πρόκειται για έναν παντρεμένο άντρα και πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος πριν από λίγες μέρες είχε αρπάξει ξανά τη Μαρκέλλα παρά τη θέλησή της, την ώρα που κατευθυνόταν για το σχολείο της.

Όπως κατήγγειλε η μητέρα της, αφού ο άνδρας κακοποίησε σωματικά και ψυχικά σε ένα υπόγειο μακριά από την οικογένειά της το κορίτσι,μετά το άφησε να επιστρέψει στους δικούς του. Η μητέρα της 14χρονης παρόλο που του είχε υποβάλει μήνυση τότε, αυτός δεν δίστασε να αρπάξει ξανά την κόρη της με αποτέλεσμα να έχουν εξαφανιστεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ