Ελλαδα

Στη φυλακή 46χρονος στον Βόλο για επιθέσεις με μαχαίρι και ρόπαλο κατά του πεθερού του

Είχε απειλήσει και εισαγγελέα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αίθουσα δικαστηρίου
Τι κατέθεσαν στο δικαστήριο οι διάδικοι ©EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Βόλος: Καταδίκη για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας - Η επίθεση στα πεθερικά του και οι απειλές στην εισαγγελέα 

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την καταδίκη του ένας 46χρονος άνδρας στον Βόλο, που είχε επιτεθεί δύο φορές στον πρώην πεθερό του. Την πρώτη φέρεται να του έβαλε το μαχαίρι στον λαιμό, ενώ τη δεύτερη τον είχε κυνηγήσει με ένα ρόπαλο. 

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο 46χρονος καταδικάστηκε σε 7,5 χρόνια κάθειρξη για τις επιθέσεις τόσο στον πεθερό του, όσο και κατά εισαγγελέα. Συγκεκριμένα, η καταδίκη του αφορά δύο επεισόδια επίθεσης: στο ένα είχε ανέβει στα κάγκελα του σπιτιού των πρώην πεθερικών του και άρχισε να φωνάζει και να απειλεί ότι θα τους κάψει ζωντανούς. Μάλιστα, είχε χτυπήσει την πεθερά του και έβαλε μαχαίρι στο λαιμό του πεθερού του ενώ στο αυτοκίνητό του βρέθηκε αυτοσχέδιο μπιτόνι γεμάτο βενζίνη. Στο άλλο επεισόδιο, είχε κυνηγήσει τον πεθερό του με ρόπαλο. Οι απειλές συνεχίζονταν και μέσα από τη φυλακή, με τον 46χρονο να τηλεφωνεί στο σπίτι των πεθερικών του, εκεί που μένει δηλαδή και η πρώην σύζυγός του, και τους είπε ότι «μόλις γίνει το δικαστήριο θα βγω και σε πέντε λεπτά όπου και να κρυφτείτε θα σας βρω και θα σας σκοτώσω».

«Ζούμε μια κόλαση, μέσα στις απειλές και το ξύλο», δήλωσε ο πεθερός του.

Όπως αναφέρει το ίδιο μέσο, ο 46χρονος είχε απειλήσει και την εισαγγελέα που έχει χειριστεί δικές του υποθέσεις. Της είχε πει ότι θα την καρυδώσει. Για το συγκεκριμένο περιστατικό είχε διαταχθεί από την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας προκαταρκτική.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ