Ελλαδα

Με αλεξίσφαιρα με το διακριτικό της ΕΛ.ΑΣ. οι ληστές του καταστήματος στη Θεσσαλονίκη

Είχαν ταμπουρωθεί στον χώρο - Τέσσερις συλλήψεις

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Θεσσαλονίκη: Ληστεία και ομηρία υπαλλήλου σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας - Οι συλλήψεις από τις αρχές και τα νεότερα στοιχεία

Ληστεία και ομηρία υπαλλήλου σε υποκατάστημα κινητής τηλεφωνίας καταγράφηκε νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης (5/10) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε τέσσερις συλλήψεις.

Η ληστεία καταγράφηκε σε κατάστημα ηλεκτρονικών στην οδό Μοναστηρίου 20, στη Θεσσαλονίκη. Οι δράστες βρέθηκαν ταμπουρωμένοι μέσα στο κατάστημα στο οποίο βρίσκονταν και υπάλληλοι. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τρεις από τους τέσσερις δράστες φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα με διακριτικό της αστυνομίας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι συλληφθέντες, που ακινητοποιήθηκαν στο εσωτερικό του καταστήματος, όταν ο ιδιοκτήτης του κατέβασε τα στόρια, έφεραν πάνω τους ένα αεροβόλο όπλο και τρία μαχαίρια, αντικείμενα που κατασχέθηκαν.

Τα στοιχεία τους δεν έχουν γίνει, μέχρι στιγμής, γνωστά και παραμένουν υπό κράτηση.

Θεσσαλονίκη: Το χρονικό της κινηματογραφικής ληστείας και σύλληψης

Ήταν λίγο μετά τις 10:30 όταν οι τέσσερις δράστες μπούκαραν στο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή του Βαρδάρη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας εξ αυτών κρατούσε αεροβόλο όπλο. Οι τέσσερις δράστες εισήλθαν στο κατάστημα προσποιούμενοι τους αστυνομικούς. Εντός του καταστήματος βρέθηκαν αλεξίσφαιρο γιλέκο και καπέλο, στα οποία αναγραφόταν η λέξη «police».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως όταν οι ληστές μπούκαραν στο κατάστημα, τα ρολά στην είσοδο κατέβηκαν αυτόματα, με συνέπεια οι κακοποιοί να εγκλωβιστούν μέσα σε αυτό και το προσωπικό του καταστήματος να ζει στιγμές τρόμου.

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας έσπευσαν άμεσα στο σημείο και απέκλεισαν τον χώρο μπροστά από το κατάστημα. Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να μπουν στο μαγαζί και να συλλάβουν τους τέσσερις δράστες.