Ελλαδα

Greece Race for the Cure: Η KPMG έτρεξε για να στηρίξει το «Άλμα Ζωής»

Πάνω από 60 άτομα της εταιρίας συμμετείχαν για δεύτερη χρονιά στη διοργάνωση

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η ομάδα της KPMG στο Greece Race for the Cure.
Η ομάδα της KPMG στο Greece Race for the Cure.

KPMG Ελλάδας: Συμμετοχή για 2η χρονιά στη διοργάνωση Greece Race for the Cure για την στήριξη του έργου του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής»

Πάνω από 60 συμμετέχοντες της KPMG συμμετείχαν στο Race for the Cure® την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, στηρίζοντας το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής». Ξεκινώντας από το Ζάππειο, έτρεξαν τα 5 χιλιόμετρα ή ακολούθησαν τη διαδρομή των 2 χιλιομέτρων του Greece Race for the Cure, που  αποτελεί πλέον έναν από τους πιο δημοφιλείς αγώνες με στόχο την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού στην Ευρώπη. Μάλιστα, πρόκειται για το μεγαλύτερο αθλητικό event με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 264.000  συμμετοχές σε όλη την ιστορία της διοργάνωσης από το 2009.

Η KPMG με κοινωνική ευαισθησία και ενεργή δράση στηρίζει έμπρακτα τις πρωτοβουλίες που έχουν ως επίκεντρο τον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά. Από τους συμμετέχοντες της KPMG, η Ελίζα Δήμου από το ελεγκτικό τμήμα της εταιρείας διακρίθηκε στον αγώνα, έχοντας τερματίσει  4η ανάμεσα στις γυναίκες που αγωνίστηκαν στο τρέξιμο των 5 χιλιομέτρων.     

Ο Αλκιβιάδης Σιαράβας, Marketing, Communications & Corporate Citizenship Manager, KPMG στην Ελλάδα δηλώνει σχετικά: «είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που οι άνθρωποι μας στηρίζουν την προσπάθεια μας να βοηθήσουμε μέσα από το Race for the Cure® το έργο του Συλλόγου. Όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά συνδράμει με θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και το περιβάλλον, κάνοντας πράξη τις αξίες της εταιρείας μας».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ KPMG

Η KPMG είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός ανεξάρτητων εταιρειών παροχής Ελεγκτικών, Φορολογικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών. Οι εταιρείες μέλη της KPMG International Limited («KPMG International») δραστηριοποιούνται και παρέχουν επαγγελματικές υπηρεσίες με την επωνυμία «KPMG». Ο όρος «KPMG» μπορεί να αναφέρεται σε ξεχωριστές εταιρείες μέλη του οργανισμού της KPMG ή σε μία ή περισσότερες από τις εταιρείες μέλη ταυτόχρονα. Οι εταιρείες της KPMG δραστηριοποιούνται σε 144 χώρες και περιοχές, ενώ απασχολούν στις εταιρείες-μέλη παγκοσμίως περισσότερους από 236.000 συνεταίρους και εργαζομένους. Κάθε εταιρεία της KPMG είναι μια νομικά διακριτή και αυτοτελής οντότητα και αυτοχαρακτηρίζεται ως τέτοια. Κάθε εταιρεία-μέλος της KPMG είναι υπεύθυνη για τις δικές της υποχρεώσεις και ευθύνες. H KPMG International Limited είναι ιδιωτική Αγγλική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με εγγυητικές εισφορές. H KPMG International Limited και οι σχετικές με αυτή οντότητες δεν παρέχουν υπηρεσίες σε πελάτες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δομή μας μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα home.kpmg/governance

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ