Ελλαδα

Αυτοκτονία η πτώση γυναίκας από τα βραχάκια στην Ακρόπολη

Ανατροπή στην αρχική υπόθεση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο λόφος του Αρείου Πάγου στην Ακρόπολη όπου ανεβαίνουν τουρίστες και επισκέπτες
Ο λόφος του Αρείου Πάγου στην Ακρόπολη (φωτογραφία αρχείου) © ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ακρόπολη: Σε αυτοκτονία αποδίδεται ο θάνατος της γυναίκας που έπεσε από τον λόφο του Αρείου Πάγου - 47χρονη Ελληνίδα που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Σε αυτοκτονία αποδίδεται τελικά ο θάνατος της γυναίκας που έχασε τη ζωή της πέφτοντας από τον λόφο του Αρείου Πάγου στην Ακρόπολη το μεσημέρι της Τρίτης (4/10). 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα Η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι μετά από πτώση στο κενό από ύψους 15-20 μέτρων. Έγινε προσπάθεια ανάνηψής της, ωστόσο ανασύρθηκε από την Πυροσβεστική χωρίς τις αισθήσεις της και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τη μετέφερε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Σημειώνεται ότι αρχικά θεωρήθηκε ότι επρόκειτο για δυστύχημα και ότι η γυναίκα γλίστρησε από τα βραχάκια σε μια προσπάθειά της να βγάλει φωτογραφία. Ωστόσο, διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για αυτοκτονία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα, 47 ετών και Ελληνίδα, όχι αλλοδαπή τουρίστρια όπως είχε αρχικά αναφερθεί.

Την ώρα μάλιστα που έφθασε στο σημείο η Αστυνομία, χτυπούσε επίμονα το κινητό της και, όπως αποδείχθηκε, ήταν ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ