Ελλαδα

Ξενοδόχος στη Χαλκιδική παραδέχτηκε ότι παρακολουθούσε τουλάχιστον 10 ζευγάρια

«Για προσωπική μου χρήση», αναφέρει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ξενοδόχος στη Χαλκιδική παραδέχτηκε ότι παρακολουθούσε τουλάχιστον 10 ζευγάρια
Κάμερα - ΑΡΧΕΙΟ © Kamil S/Unsplash

Χαλκιδική: Καταγγελία από ζευγάρι για κρυφές κάμερες σε δωμάτιο ξενοδοχείου - Tουλάχιστον 10 παρακολουθήσεις ζευγαριών από τον ξενοδόχο.

Ένας ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στη Χαλκιδική παραδέχτηκε ότι είχε βάλει κρυφή κάμερα στα δωμάτια.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα ζευγάρι που διέμενε σε τουριστικό κατάλυμα σε χωριό της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική κατήγγειλε πως εντόπισαν μέσα στο δωμάτιό τους κρυφή κάμερα παρακολούθησης που κατέγραφε τις προσωπικές τους στιγμές.

Η καταγγελία πραγματοποιήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου και αφορούσε τον ιδιοκτήτη του καταλύματος, ενώ έχει υποβληθεί και η δικογραφία προκειμένου να συνεχιστεί η προανάκριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr ο ιδιοκτήτης του καταλύματος βρέθηκε αρχικά σε περιοχή της Χαλκιδικής από Αστυνομικούς, στη συνέχεια έδωσε κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας και έπειτα αφέθηκε ελεύθερος

Χαλκιδική: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικοί ανακαλύφθηκε πως μόνο στο συγκεκριμένο δωμάτιο είχαν καταγραφεί τουλάχιστον δέκα ζευγάρια ακόμη, ενώ κάμερες υπήρχαν σε όλα δωμάτια του καταλύματος.

Το ζευγάρι αντιλήφθηκε την κρυμμένη κάμερα σε μέρος απόκρημνο από την κοινή θέα (πρίζα) στις 29 Σεπτεμβρίου και την επόμενη ημέρα κατήγγειλε τον ιδιοκτήτη στην Αστυνομία, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία του αυτοφώρου.

Τέλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του GRTimes.gr ο άντρας σημείωσε στην κατάθεσή του πως κατέγραφε τις προσωπικές στιγμές των ενοικιαστών για προσωπική του χρήση. 

Μετά την απολογία του αφέθηκε ελέυθερος. Η έρευνα θα συνεχιστεί από το ΑΤ Κασσάνδρας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ