Ελλαδα

Μια αγκαλιά για τα αδέσποτα στον Δήμο Φυλής 

Ένα υπερσύγχρονο όχημα για την φροντίδα των ζώων

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το νέο όχημα του Δήμου Φυλής για την περίθαλψη των αδέσποτων.
Το νέο όχημα του Δήμου Φυλής για την περίθαλψη των αδέσποτων.

Δήμος Φυλής: Το νέο όχημα για την περίθαλψη και την προστασία των αδέσποτων ζώων 

Λέμε συχνά ότι ο σεβασμός και η αγάπη μας προς τα ζώα είναι δείγμα πολιτισμού μιας κοινωνίας, ωστόσο οι πράξεις και τα έργα είναι που τελικά πιστοποιούν την φροντίδα μας απέναντι στους τετράποδους φίλους μας. Ο Δήμος Φυλής εδώ και καιρό προωθεί και προάγει πρωτοβουλίες που συμβάλουν ουσιαστικά στην προστασία και την καλύτερη διαβίωση των αδέσποτων.

Στο πλαίσιο της προστασίας, περισυλλογής, διαχείρισης και επανένταξης των αδέσποτων ζώων, ο Δήμος Φυλής απέκτησε ένα νέο υπερσύγχρονο όχημα, με όλες τις προβλεπόμενες προδιαγραφές για τη μεταφορά τους. Το νέο όχημα, θα χρησιμοποιηθεί για την περισυλλογή και επανένταξη των αδέσποτων ζώων αλλά και για την ασφαλή μεταφορά σοβαρών περιστατικών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο όχημα, έρχεται να συμπληρώσει τις προσπάθειες του Δήμου που γίνονται σε συνεργασία με τον Φιλοζωϊκό Σύλλογο και τους εκατοντάδες φιλόζωους κατοίκους της περιοχής, προκειμένου τα αδέσποτα να έχουν τροφή, φροντίδα και περίθαλψη.

Το νέο όχημα του Δήμου Φυλής για την περίθαλψη των αδέσποτων.
Το νέο όχημα του Δήμου Φυλής για την περίθαλψη των αδέσποτων.

Μιλώντας στην ATHENS VOICE για το νέο απόκτημα του Δήμου, που έρχεται να προστεθεί στην φαρέτρα για την προστασία των αδέσποτων ζώων ο Δήμαρχος Φυλής κ. Χρήστος Παππούς επισήμανε ότι «μετά τη δημιουργία της Κτηνιατρικής Στέγης, η απόκτηση του οχήματος περισυλλογής των αδέσποτων αποτέλεσε προτεραιότητα στην προσπάθειά μας να βοηθήσουμε τα ζώα. Eξ άλλου, από τη συμπεριφορά μας, απέναντί τους, κρίνεται η ανθρωπιά και το πολιτιστικό μας επίπεδο.Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, με την υποστήριξη των συνεργατών, των φιλόζωων συνδημοτών μας και όλης της τοπικής κοινωνίας, βασισμένοι στο τρίπτυχο "φροντίδα-στείρωση-υιοθεσία"». 

Ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Άλλωστε ο Δήμος Φυλής έχει δώσει έμφαση στην φροντίδα για τα αδέσποτα, θέτοντας σχετικές πρωτοβουλίες ως ύψιστη προτεραιότητα. Το πιστοποιεί με καθημερινές επιλογές με  συμμάχους τους ανθρώπους που στελεχώνουν τον Φιλοζωϊκό Σύλλογο και όλο το δίκτυο φιλόζωων της περιοχής που στηρίζουν τις προσπάθειες για την προστασία και την καλύτερη διαβίωση των αδέσποτων.

Το εσωτερικό του νέου οχήματος του Δήμου Φυλής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ