Ελλαδα

Παραδίδεται 23χρονος για τον ομαδικό βιασμό της τουρίστριας στα Χανιά

Η καταγγελία της και η ταυτοποίηση νεαρού Κρητικού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κακοποιημένη γυναίκα προτάσσει το χέρι της
Νέες υποθέσεις βιασμών ανηλίκων βλέπουν το φως της δημοσιότητας (φωτογραφία αρχείου) © Pixabay / ninocare

Χανιά - Βιασμός Σουηδής τουρίστριας: Η ταυτοποίηση των δραστών, η καταγγελία 21χρονης και οι εξετάσεις του θύματος. 

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να παραδοθεί ο δεύτερος δράστης του ξυλοδαρμού και ομαδικού βιασμού Σουηδής τουρίστριας στα Χανιά. Ήδη 23χρονος Κρητικός κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, ο οποίος φέρεται να είχε στο κινητό του και φωτογραφίες της κοπέλας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 23χρονος αναμένεται να απολογηθεί αύριο. Ο δράστης διώκεται ποινικά για κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συναυτουργία, πρόκληση σωματικών βλαβών και παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Ο δικηγόρος του 23χρονου αναφέρει ότι θέση του πελάτη του είναι ότι η σεξουαλική πράξη έγινε με τη συναίνεση της Σουηδής τουρίστριας

Η κοπέλα έχει καταγγείλει ότι χτυπήθηκε στην προσπάθειά της να αντισταθεί.

Χανιά: Η καταγγελία της Σουηδής τουρίστριας για ομαδικό βιασμό της

Σύμφωνα με την καταγγελία της 21χρονης Σουηδής τουρίστριας, όλα ξεκίνησαν τη νύχτα της περασμένης Παρασκευής. Μαζί με μια ακόμη φίλη της, γνώρισαν μια παρέα Χανιωτών σε νυχτερινό χώρο εστίασης της πόλης, όπου βρέθηκαν να διασκεδάζουν από κοινού. Μεταμεσονύχτιες ώρες του Σαββάτου όταν εξέφρασε την επιθυμία της να επιστρέψει στο ξενοδοχείο όπου διαμένει στο Γεράνι του δήμου Πλατανιά, δύο άτομα από την παρέα των Χανιωτών, προθυμοποιήθηκαν να την συνοδέψουν. Από το σημείο αυτό, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της νεαρής γυναίκας, άρχισε ο εφιάλτης της.

Αντί για το ξενοδοχείο που υπέδειξε στους νεαρούς, εκείνοι την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία της περιοχής του Γερανίου, όπου καταγγέλλει ότι τη βίασαν, παρότι η ίδια προσπάθησε να αντισταθεί. Η κοπέλα κατήγγειλε ακόμη, ότι οι δράστες μετά την πράξη τους την εγκατέλειψαν σε άσχημη κατάσταση στην ερημική περιοχή που την είχαν οδηγήσει, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ φεύγοντας ο ένας πήρε μαζί του και την τσάντα της, με τα προσωπικά της αντικείμενα. Η νεαρή κατάφερε να ειδοποιήσει έναν φίλο της ο οποίος και τη μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων και εν συνεχεία στο Αστυνομικό Τμήμα Πλατανιά το οποίο και την παρέπεμψε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, οι άνδρες της Ασφάλειας προχώρησαν στη σύλληψη του 23χρονου ο οποίος αναγνωρίστηκε από το θύμα ενώ και ο δεύτερος φερόμενος ως δράστης, ταυτοποιήθηκε άμεσα. Μέχρι χθες διέφευγε της σύλληψης αν και πληροφορίες ανέφεραν ότι η παράδοση του στην αστυνομία είναι θέμα χρόνου.

Χανιά - Βιασμός Σουηδής τουρίστριας: Τι έδειξαν οι εξετάσεις στο θύμα

Από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το θύμα προέκυψε ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ενώ υποβλήθηκε και σε ιατροδικαστική εξέταση, το πόρισμα της οποίας αναμένεται να διαβιβαστεί σήμερα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ