Ελλαδα

Νέες μαρτυρίες για το έγκλημα στην Καβάλα: «Ήταν κακότροπος, κανείς δεν ήθελε να δουλέψει μαζί του»

Πυροβόλησε το μωρό με σκάγια για πουλιά

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έγκλημα στην Καβάλα: Η 31χρονη και ο 56χρονος κτηνοτρόφος
Έγκλημα στην Καβάλα: Το 31χρονο θύμα και 56χρονος δράστης © Facebook

Έγκλημα στην Καβάλα: Η σχέση του πρώην ζευγαριού και ο χαρακτήρας του θύτη 

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη διπλή δολοφονία στην Καβάλα. Ο δικηγόρος της 31χρονης Άννας αποκάλυψε στο Mega σημεία από τη σχέση του πρώην ζευγαριού, αλλά και τον χαρακτήρα του 56χρονου δολοφόνου και αυτόχειρα.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος της 31χρονης υποστήριξε ότι ο 56χρονος κτηνοτρόφος στηριζόταν και οικονομικά στην Άννα. Ζούσαν ουσιαστικά από τα χρήματα που έβγαζε εκείνη από τη δική της εργασία και τη βοήθεια που είχε από τη μητέρα της που της έστελνε 200 ευρώ τον μήνα, ενώ εξαιτίας του χαρακτήρα του κανείς δεν δεχόταν να πάει να εργαστεί μαζί του. Αποτέλεσμα αυτού, να τον βοηθά με τα ζώα του μόνο η 31χρονη, η οποία ακόμη και λίγες ημέρες αφότου γέννησε, με το μωρό στον μάρσιππο, πήγε στο μαντρί να τον βοηθήσει.

Η 31χρονη είχε νοικιάσει σπίτι στο χωριό και είχε τονίσει αρκετές φορές πως δεν επιθυμούσε να γυρίσει πίσω στη Γερμανία. «Ήταν βίαιος λεκτικά, δεν υπήρξε ποτέ σωματική κακοποίηση. Απλά ήταν εξαιρετικά κακότροπος», τόνισε ο κ. Αποστολίδης Κατά άλλες πληροφορίες, η 31χρονη είχε δώσει ή σκόπευε να δώσει 15.000 ευρώ στον 56χρονο κτηνοτρόφο για να αγοράσει και άλλα ζώα.

Έγκλημα στην Καβάλα: Πυροβόλησε το μωρό με σκάγια για πουλιά και τη μητέρα με σκάγια για αγριογούρουνα

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τα άψυχα σώματα της μητέρας και του μωρού μίλησε στο «Mega καλημέρα», όπου επανέλαβε ότι το μωρό, αλλά και η γυναίκα πυροβολήθηκαν πισώπλατα με αποτέλεσμα ο θάνατός τους να είναι ακαριαίος. «Το παιδί έχει πύλη εισόδου στην αριστερά ωμοπλατιαία χώρα και πύλη εξόδου δεξιά κάτω κοιλιακή χώρα…προκάλεσαν ρήξη πνευμόνων και ήπατος του παιδιού» εξήγησε.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ιατροδικαστή, το μωρό πυροβολήθηκε με μικρά σκάγια, για πουλιά ενώ η γυναίκα με χοντρά για αγριογούρουνα. «Έκανε δύο προσπάθειες, την πρώτη προσπάθησε να πυροβολήσει στο στήθος αλλά μάλλον σκέφτηκε την καρδιά μία και έξω αλλά το όπλο πιθανόν γλίστρησε» συμπλήρωσε ο ιατροδικαστής αναφορικά με τον τρόπο που προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του ο δράστης.

Έγκλημα στην Καβάλα: «Η κόρη μου τον συντηρούσε» - Όσα αποκάλυψε η μητέρα της 31χρονης

Η μητέρα της 31χρονης, μιλώντας στον Alpha, αποκάλυψε ότι η κόρη της ήταν εκείνη που «συντηρούσε» τον 56χρονο δολοφόνο.

«Πήγαινε στο μαντρί και τον βοηθούσε και εκείνος δεν της είχε δώσει ποτέ ένα μεροκάματο. Η κόρη μου τον πλήρωνε και τον τάιζε», δήλωσε η μητέρα της Άννας, η οποία φέρεται να διαπίστωσε πριν από τρεις μήνες ότι η κόρη της δεν είχε άλλα χρήματα, καθώς όλες οι οικονομίες της είχαν πάει στην επιχείρηση του πρώην συντρόφου. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η νεαρή μητέρα δεν σκόπευε να το βάλει στα πόδια και να φύγει για τη Γερμανία, όπως ο 56χρονος θεωρούσε. Όταν έγινε το δικαστήριο για την επιμέλεια του παιδιού, οι δικηγόροι της του διαβεβαίωσαν ότι θα χρειαστεί να μεταβεί στη Γερμανία για να τακτοποιήσει κάτι κληρονομικές υποθέσεις που προέκυψαν από τον θάνατο της γιαγιάς της. Η 31χρονη γυναίκα είχε αποφασίσει να ζήσει στη Λεκάνη, χάνοντας αρκετές δουλειές, ως γραφίστρια και είχε φτάσει σε οικονομικό αδιέξοδο.

Καβάλα: Κανένας στην κηδεία του δολοφόνου και αυτόχειρα – Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος του θύματος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ