Ελλαδα

Φόνος στην Καβάλα: «40 χρόνια ιατροδικαστής σπάνια βλέπω να σκοτώσουν εν ψυχρώ 11 μηνών μωρό»

Πισώπλατα εκτέλεσε τα θύματά του ο 56χρονος γυναικοκτόνος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το μαντρί όπου σημειώθηκε η γυναικοκτονία στην Καβάλα και ο φόνος του μωρού από τον 56χρονο κτηνοτρόφο
Το μαντρί όπου σημειώθηκε η γυναικοκτονία στην Καβάλα και ο φόνος του μωρού από τον 56χρονο κτηνοτρόφο © OPEN TV/Youtube | Facebook

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Ο φόνος του μωρού με καραμπίνα και η εκτέλεση της 31χρονης από τον 56χρονο κτηνοτρόφο.

Στην Καβάλα ολοένα νέα στοιχεία για τη γυναικοκτονία και τον φόνο του μωρού έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ο ιατροδικαστής που διενήργησε τις νεκροψίες στις σορούς της 31χρονης και του 11 μηνών μωρού, ξεκαθαρίζει: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στα 40 χρόνια που δουλεύω».

Μιλώντας στο Mega, ο ιατροδικαστής Καβάλας, Νίκος Κιφνίδης, εξήγησε ότι τόσο η γυναίκα όσο και το μωρό πυροβολήθηκαν πισώπλατα από τον 56χρονο κτηνοτρόφο. Ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος.

Ο γυναικοκτόνος και δολοφόνος του παιδιού του έστρεψε στη συνέχεια το όπλο προς το μέρος του, πάτησε τη σκανδάλη και αυτοκτόνησε.

«Το παιδί έχει πύλη εισόδου στην αριστερά ωμοπλατιαία χώρα και πύλη εξόδου δεξιά κάτω κοιλιακή χώρα. Αυτά προκάλεσαν ρήξη πνευμόνων και ήπατος του παιδιού» τόνισε ο κ. Κιφνίδης, ο οποίος έκανε παρόμοιες δηλώσεις σε OPEN και ΕΡΤ.

Έγκλημα στην Καβάλα: Ο κτηνοτρόφος πυροβόλησε πισώπλατα τη σύντροφό του και το παιδί του | OPEN TV

Έγκλημα στην Καβάλα: Με σκάγια για αγριογούρουνο εκτέλεσε τη γυναίκα

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ιατροδικαστή, το μωρό πυροβολήθηκε με μικρά σκάγια για πουλιά, ενώ η γυναίκα με χοντρά για αγριογούρουνα. Η 31χρονη είδε τον δράστη να πυροβολεί το παιδί τους πισώπλατα. Στη συνέχεια ο πρώην σύντροφός της την εκτέλεσε.

«Έκανε δύο προσπάθειες (να αυτοκτονήσει). Την πρώτη προσπάθησε να πυροβολήσει στο στήθος αλλά μάλλον σκέφτηκε την καρδιά μια και έξω, ωστόσο το όπλο πιθανόν γλίστρησε» σημείωσε ο κ. Κιφνίδης για τη γυναικοκτονία στην Καβάλα και τον φόνο του μωρού στο μαντρί από τον 56χρονο κτηνοτρόφο.

Σε ερώτηση για την απόσταση που χώριζε τον δολοφόνο από τα θύματά του, όταν πάτησε τη σκανδάλη για να τους εκτελέσει, ο ιατροδικαστής είπε ότι δεν ξεπερνούσε τα 3 μέτρα.

Λεκάνη Καβάλας: Μαρτυρίες - Σκότωσε τη γυναίκα και το παιδί του και αυτοκτόνησε | 01/10/2022 | ΕΡΤ

Όπως έγινε γνωστό, η κηδεία της 31χρονης και του μωρού θα γίνει στη Γερμανία, καθώς οι συγγενείς έχουν παραλάβει τις σορούς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ