Ελλαδα

Πέθανε ο 16χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από όχημα της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη

Οι γονείς του δωρίζουν τα όργανά του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κατεστραμμένο ποδήλατο μετά από τροχαίο
Τροχαίο δυστύχημα με θύμα ποδηλάτη (φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 16χρονος ποδηλάτης - Η μοιραία παράσυρση, η δωρεά οργάνων και η διαμαρτυρία των συμμαθητών του

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 16χρονος ποδηλάτης που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Παπαγεωργίου μετά από το τροχαίο που είχε στην οδό Δενδροποτάμου, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης.

Ο 16χρονος είχε παρασυρθεί κινούμενος με το ποδήλατό του στη συμβολή των οδών Δενδροποτάμου με 28ης Οκτωβρίου από συμβατικό όχημα της αστυνομίας. Οι αρχές διενεργούν προανάκριση για το τροχαίο δυστύχημα. Ο πατέρας του νεαρού είχε απευθύνει έκκληση τις προηγούμενες ημέρες για να βρεθεί οποιοσδήποτε αυτόπτης μάρτυρας που να μπορεί να γνωρίζει για το περιστατικό. Το περιστατικό δεν καταγράφηκε από κάποια κάμερα ασφαλείας, καθώς στο σημείο υπάρχει στρατόπεδο και απαγορεύεται η βιντεοσκόπηση.

Η οικογένεια αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα του 16χρονου.

Νεκρός ο 16χρονος ποδηλάτης στη Θεσσαλονίκη - Διαμαρτυρία από συμμαθητές του

Όπως αναφέρει το thestival.gr, νωρίτερα, μαθητές του 2ου ΓΕΛ Σταυρούπολης, όπου φοιτούσε ο 16χρονος Μιχάλης, πραγματοποίησαν διαμαρτυρία. Κρατώντας πανό, πλακάτ και φορώντας μαύρα ρούχα, περπάτησαν σιωπηλά σε δρόμους της γειτονιάς, ζητώντας οδική ασφάλεια και σωστή οδική συμπεριφορά από οδηγούς και πεζούς.

Τρεις παρασύρσεις ανηλίκων από αυτοκίνητα μέσα σε μια μέρα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ