- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πέθανε ο 16χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από όχημα της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη
Οι γονείς του δωρίζουν τα όργανά του
Θεσσαλονίκη: Νεκρός 16χρονος ποδηλάτης - Η μοιραία παράσυρση, η δωρεά οργάνων και η διαμαρτυρία των συμμαθητών του
Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 16χρονος ποδηλάτης που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Παπαγεωργίου μετά από το τροχαίο που είχε στην οδό Δενδροποτάμου, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης.
Ο 16χρονος είχε παρασυρθεί κινούμενος με το ποδήλατό του στη συμβολή των οδών Δενδροποτάμου με 28ης Οκτωβρίου από συμβατικό όχημα της αστυνομίας. Οι αρχές διενεργούν προανάκριση για το τροχαίο δυστύχημα. Ο πατέρας του νεαρού είχε απευθύνει έκκληση τις προηγούμενες ημέρες για να βρεθεί οποιοσδήποτε αυτόπτης μάρτυρας που να μπορεί να γνωρίζει για το περιστατικό. Το περιστατικό δεν καταγράφηκε από κάποια κάμερα ασφαλείας, καθώς στο σημείο υπάρχει στρατόπεδο και απαγορεύεται η βιντεοσκόπηση.
Η οικογένεια αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα του 16χρονου.
Νεκρός ο 16χρονος ποδηλάτης στη Θεσσαλονίκη - Διαμαρτυρία από συμμαθητές του
Όπως αναφέρει το thestival.gr, νωρίτερα, μαθητές του 2ου ΓΕΛ Σταυρούπολης, όπου φοιτούσε ο 16χρονος Μιχάλης, πραγματοποίησαν διαμαρτυρία. Κρατώντας πανό, πλακάτ και φορώντας μαύρα ρούχα, περπάτησαν σιωπηλά σε δρόμους της γειτονιάς, ζητώντας οδική ασφάλεια και σωστή οδική συμπεριφορά από οδηγούς και πεζούς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Καθησυχαστικοί Λέκκας και Ταχιάος
Δυστυχώς αυτό είναι το «θέαμα» το οποίο εκόντες άκοντες παρακολουθούμε στους περισσότερους δρόμους
Οι περιοχές που επηρεάζει
Τι ισχύει για τους συρμούς προς Αεροδρόμιο
Η Ελλάδα στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως στα ποσοστά καισαρικών
Δείτε το σημερινό σκίτσο του Αρκά
Αναλυτικά τα σημεία και οι ώρες
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Είχε σταλεί μήνυμα 112 στους κατοίκους
Συλλήψεις για πυρκαγιές που προκλήθηκαν από ψησταριά, πυροτεχνήματα και εργασίες
Τι προβλέπει αναλυτικά για όλα τα επιστημονικά πεδία
Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν στις 21:40 για τις ημέρες Κυριακή ως Πέμπτη
Με λεωφορεία η μεταφορά των επιβατών
Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.