Ελλαδα

Νεκρός 32χρονος αστυνομικός σε τροχαίο με μηχανή στην Αττική Οδό

Πώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τροχαίο δυστύχημα στην Αττική Οδό: 32χρονος αστυνομικός το θύμα - Καρφώθηκε σε προπορευόμενο όχημα

Στα 32 του μόλις χρόνια έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο αστυνομικός όταν, οδηγώντας την υπηρεσιακή του μηχανή, έπεσε πάνω σε προπορευόμενο όχημα που επιχείρησε να αποφύγει σκύλο στην Αττική Οδό. Το θανατηφόρο τροχαίο καταγράφηκε το πρωί της Πέμπτης (29/9) στην είσοδο της Αττικής Οδού από Μαρκόπουλο προς Ελευσίνα. 

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 32χρονος αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε στην ασφάλεια γνωστού δικηγόρου, επέβαινε σε δίκυκλο. Όταν οδηγός προπορευόμενου οχήματος πάτησε φρένο για να αποφύγει τον σκύλο, ο άτυχος αστυνομικός έπεσε στο πίσω μέρος του ΙΧ με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του στο κεφάλι. Διερχόμενοι οδηγοί προσπάθησαν να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στον αστυνομικό ενώ το ίδιο έκαναν και οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο και οι οποίοι, κατά πληροφορίες, έκαναν επί 45 λεπτά ΚΑΡΠΑ στον άτυχο 32χρονο.

Σύμφωνα με το notia.gr ο 32χρονος αστυνομικός κατευθυνόταν στο σπίτι του δικηγόρου Παύλου Σαράκη, στα νότια προάστια, για να τον παραλάβει και να τον συνοδεύσει στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία.