Ελλαδα

Γονείς στη Λάρισα κλείδωσαν τις κόρες τους στην αποθήκη της ταράτσας για να τις «συνετίσουν»

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Λάρισα - Ενδοοικογενειακή βία με θύματα νεαρές γυναίκες: Η νέα μήνυση και το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας αποκαλύφθηκε στη Λάρισα με τη σύλληψη των γονέων δύο νεαρών γυναικών 24 και 18 ετών, τις οποίες φέρεται να είχαν κλειδώσει στην αποθήκη της ταράτσας για τον «συνετισμό» τους. 

Ο πατέρας και η μητέρα, εκπαιδευτικοί στο επάγγελμα, μηνύθηκαν από τα δύο νεαρά κορίτσια και παραπέμφθηκαν στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λάρισας. Μάλιστα, αυτή είναι η δεύτερη φορά που τα παιδιά τους τούς καταγγέλλουν για ενδοοικογενειακή βία. Ο πατέρας φέρεται να προκάλεσε σωματική βλάβη, χτυπώντας στο χέρι την κόρη του και η σύζυγός του να τις εξύβρισε. Οι δύο γονείς οδηγήθηκαν ξανά προχθές στο Αυτόφωρο, πάλι από μήνυση των δύο κοριτσιών, καθώς η 53χρονη μάνα συνελήφθη, επειδή κλείδωσε τις κόρες της στην αποθήκη της ταράτσας, προς «συνετισμό», γιατί δεν υπάκουσαν στην παραίνεσή της.

Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Λάρισα: Τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής

Όπως δήλωσε στο larissanet.gr ο ιατροδικαστής Χρήστος Κραββαρίτης που πραγματοποίησε την εξέταση στην 24χρονη, η κοπέλα φέρει «εκτεταμένη εκχύμωση στην έξω επιφάνεια του αριστερού βραχίονα», ενώ πρόσθεσε πως φαίνεται να υπάρχει ιστορικό επαναλαμβανόμενης βίας στην κοπέλα.

Σύμφωνα με το eleftheria.gr, με δεδομένη την πρόσφατη καταδίκη της μητέρας και με αφορμή το κλίμα έντασης στο σπίτι, το Δικαστήριο αποφάσισε να παραμείνουν κρατούμενοι οι γονείς, ενώ την επιμέλεια των δύο ανήλικων κοριτσιών, ανέλαβε προσωρινά η 24χρονη και μεγαλύτερη αδελφή, των τριών κοριτσιών της οικογένειας.